Ki a férfi példaképetek?
Ismerem Tibit.
Olyan választ vátam, hogy: apa, báty, nagybácsi, unokatesó stb. Nem pedig a szokásos: Ronaldo, mest istenpasi....
Az 5. válaszolót megcáfolnám.
Én nő vagyok és az én egyik férfi példaképem Ross Tran (Rossdraw), aki illusztrátor. Imádom a munkáit és az én rajzstílusomat is szeretném az ő szintjére fejleszteni.
Nincsenek nagyon példaképeim, maximum olyan emberek, akikre felnézek, és ebben az esetben sem úgy, hogy "na ez aztán micsoda FÉRFI" hanem inkább "ő egy jó ember" szóval ez nemtől független; férfiban és nőben is ugyanazokat a tulajdonságokra nézek fel.
Volt egy férfi ismerősöm, akit sokáig tiszteltem, mindig figyelmes volt, kedves, magabiztos, és az a fajta ember, aki ha valami probléma van, akkor nem vár arra, hogy valaki más megoldja, hanem maga megy, és cselekszik. Aztán egyszer ez a férfi elkezdett azon viccelődni, hogy milyen szerencsés, hogy a 13 éves fia belépett a kamaszkorba, mert mostantól haza fogja hozni a kamasz lányokat, szóval lesz min legeltetni a szemét (a fiának most van egy 11 éves általános iskolás barátnője) vagy valami ilyesmi.
Ez számomra durván kiabrandito volt (még ha csak vicc is, ki viccel ilyenekkel?) szóval a piedesztáról lekerült, de lényeg a lényeg, a fent említett tulajdonságokra tudok felnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!