Egy lány sok ;) smileyt használ. Meg poénkodik azzal hogy szeretkezünk. Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 21:34
2/10 anonim válasza:
Lehet bejössz neki.
Menj át hozzá, és poénkodj vele élőben a szeretkezésről.
3/10 anonim válasza:
A kacsintás lehet célzás, nem tudni, milyen gyakran és milyen szövegkörnyezetben használja. A poénkodás meg kicsit a szememben legalábbis ribissé teszi, illetve olyan komolytalan jelleművé, akinek csak arra vagy jó, többre nem.
4/10 anonim válasza:
Nyilván bejössz neki, ennyire ne legyél béna.
5/10 anonim válasza:
Ja, marhára bejön neki, szerintem inkább szivatja szerencsétlen srácot, sok ilyen csaj van.
6/10 anonim válasza:
eztuán jön az hogy a lány feljelent szexuális zaklatásért ha rákérdezel.
FRIENDZONE FOREVER törődj bele.
7/10 anonim válasza:
Azt is, hogy unatkozik, azt is, hogy szexelni akar, meg azt is, hogy annyira barátnak tekint, hogy mer ilyenekkel viccelődni. A választ sajnos csak ő tudja.
8/10 anonim válasza:
Egy idő után idegesítő.
Én mondjuk ab start tiltom azt az illetőt, aki egy mondatban egy emojinál többet merészel használni.
9/10 anonim válasza:
persze hogy tiltod gyakorin ez a norma..
10/10 anonim válasza:
Messengerről beszélek. Tiltottam én már emiatt érett, 50+-os kolléganőt (afféle kisfőnököt) is, mert minden egyes üzenetében két, értelmes mondatra jutott 7-8 emotikon.
#8 voltam (aki mellesleg F/ 40+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!