Ha mondana neked egy lany tobbszor is ,aki szeret teged, hogy ő nem tudja feldolgozni hogy nem vagytok egyutt es ongyilkos lesz,mit ereznel utana ha megtenne?
Hibasnak erezned magad?
Most azt hagyjuk hogy onzoseg, gonoszsag ilyet mondani es ilyet tenni. A kerdes az hogy hibasnak erezned e magad?
Semmit nem éreznék.
Amikor ezt mondaná, amit írtál, visszakérdeznék:
"Te együtt lennél valakivel, akit nem szeretsz, csak azért, hogy ne ölje meg magát? Feláldoznád életedet, boldogságodat emiatt?"
Ez nem teljesen viszonzatlan szerelem.
Olyan helyzet hogy a fiu is akarja a lanyt, nem birja ki hogy ne beszeljen vele....
5-re:
Az viszont egész más helyzet. Húzta szegény lány agyát, ő meg kapaszkodott beléje. Akármennyire labilis a lány, azért mégsem korrekt dolog ezt így csinálni.
Nem. Nem az én hibám, ha valaki nem tud feldolgozni egy helyzetet, az pedig nem fair, hogy zsarol vele. Ez inkább unszimpatikus húzás, mint magához láncoló.
Tiniként mondott ilyet egy exem egyszer. Annyit tudtam rá mondani, hogy ha neked ennyit ér az életed, akkor hajrá... Szerintem egy ember, egy érzés sem ér ennyit. Fel kell dolgozni. Ha egyedül nem megy, el kell menni pszichológushoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!