Kb hány éves voltál mikor már nem rajongtál a játékokért? mikor hagyta abba ajátszást (ez furán hangzik), játékbabára meg illyesmire gondolok
Én még most is játszom.van kisautóm, billentős pótkocsival, szoktam vele homokot szállítani.Rambo játékfigurák, ezekkel szoktam este a szobában területforglalósat játszani.Van nekik több ruhájuk, mindig bevetés előtt átöltöztetem őket.
10 év lipótmező.
46F
Amennyire emlékszem,
úgy 8-10 éves koromra már ritkán vettem elő a régi játékaimat, egyre inkább csak nosztalgiából.
"Nem növünk fel, csak a játékaink lesznek egyre drágábbak"
És tényleg, matchbox-ból és legoból lett, szimulátor, abból meg valós járművek
2-es válaszíró az nagyon brutál.
És ezek az emberek köztünk élnek, nem is sejtik néha az emberek, és valójában ezt csinálják, mint amit ide leírt.
Mivel vannak kisebb testvéreim, és jó testvérként sokszor játszottam velük, mondjuk 10 éves koromig mondanám. Utána már csak ritkán tudtak rávenni, kevésbé szívesen mentem. De kitaláltam más jellegű játékokat, így az még plusz 2 évig elhúzódott. Ekkor lett a legkisebb tesóm iskolás, lettek sulis barátai.
Nagy játékrajongásom sosem volt. A legnagyobb kistestvérem, akivel korban közel állunk fiú, én meg lány vagyok, így a közös játék kompromisszumot jelentett. Pl kisautókkal babáztunk, legóháza volt a póniknak, barbik utaztak a játékvonaton ilyesmi.
Most társasozni szoktunk, de ezekhez komoly közösségeket alakítottunk ki, mindenféle barátokkal, egyetemi tankörtársakkal stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!