Csak én töltöm itthon az egész országból az augusztus 20-i ünnepeket?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy kivétel nélkül minden magyar család valamelyik puccos szállodában fogja áztatni a valagát... Egyedül én leszek itthon?2021. aug. 18. 20:33
11/20 anonim válasza:
Én egész hosszú hétvégén szolgálatban leszek, 36 óra szolgálat, 12 óra pihenő, aztán megint 36... így tovább. Szerintem ez rosszabb.
12/20 anonim válasza:
Én a Hotel Actrosban leszek úton valahol Bologna felé. Ha nem találok zuhanyzós parkolót akkor még élményfürdő is lesz a Spa De Plató XDDD Viccet félretéve én is végigdolgozom a hosszúhétvégét.
13/20 anonim válasza:
Nem. Valami ünnepet említettél...
15/20 anonim válasza:
Végre hosszú hétvége... itthon pihengetek dehogy megyek bárhova is!
16/20 anonim válasza:
Nem csak te! Én a tévéből sasolom az üres házban a tüzijátékot mirelit kaját zabálva.
17/20 anonim válasza:
Itthon vigyáztam az állataimra, és filmet néztem, nem érdekel a tűzijáték, idejétmúlt.
18/20 anonim válasza:
az a normális, aki otthon tölti.
19/20 anonim válasza:
Szerintem csak te töltötted otthon a tegnap estét. A több millió ember közül senki nem volt otthon, csak TE!!!
20/20 anonim válasza:
Szánalmas, aki elmegy. Inkább néztem otthon az amúgy dögunalmas tűzijátékot a 43 colos tv-men, sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!