A kérdező szavazást indított:
Melinda
Belinda
62 szavazat
1/11 anonim válasza:
Melinda.
A Belinda kicsit úgy hangzik, mint a Melinda, de náthásan kiejtve, ráadásul én amíg élek a harisnyamárkára fogok asszociálni róla.
2/11 anonim válasza:
A Melinda szerintem sokkal szebb név.
3/11 anonim válasza:
Kilinda.... Most nem azé' de létezik egyáltalán olyan hogy Belinda?
4/11 anonim válasza:
A Melinda. Magyar anyanyelvűként furcsa a "be"-vel kezdődő név, hiszen az egy igekötő.
5/11 anonim válasza:
Melinda.
Magyarországon a Belinda furán hangzik, meg állandóan problémát okozna, ha meg kell adni a nevét, félreértik.
6/11 anonim válasza:
Melinda cigányos, belinda meg nevetséges
7/11 anonim válasza:
Mi a búbánat bajotok van a nevekkel? Ez is cigányos, az is cigányos... Nem tökmindegy? Ha neki tetszik, akkor jó, nektek meg nem kell olyan nevet adni senkinek és semminek, ami nem tetszik. Akinek nem inge persze ne vegye magára.
De akárhányszor feltesznek egy neves kérdést "Júúúúj, cigányos...."
9/11 anonim válasza:
Nekem a Melinda név nagyon tetszik, de a Belinda nem igazán.
10/11 anonim válasza:
#8 Nem jött be, Katalin :D
De komolyan, múltkor a Patrik név alatt, előtte a Kevin alatt ment ugyanez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!