A felsoroltak közül nálam következő a sorrend:
1. Levente
2. Olivér
3. Zsombor
4. Nolan
Milyen név az, hogy Nolan?:/
Levente tetszik legjobban, Zsombor, Olivér elmegy, Nolan értékelhetetlen kategória.
Nolan így rossz. ezt így is ejtenék
Nolen viszont tetszik, szerintem ez a cool írásmód, kivéve ha mondjuk angol valamelyik szülő, akkor okés lehet a Nolan írásmód is, de Magyarországon ez így a-val borzalmas, mert mindenki Nolan-nak mondaná, mintha pl ,,No, lány!" amikor így felkiált, mintha ilyen, hogy ,,hejj!".
amúgy e-vel tehát az lenne a legszebb , e-vel kimondva gyönyörű, ha meg a-val lenne leírva az borzasztó lenne, mert akkor mindenki fülsértően mondaná, de ha e-val leírjuk, akkor evidens lesz mindenkinek , hogy e-vel is ejtjük; mert a-val nagyon ormótlan nekem, bocsi. Levente név nekem középszerű, Olivér név túl lányos, Zsombor név izgalmas,mert ritka, de nem túl szép, kb az is olyasmi szépségű, mint a Levente; de talán inkább a Levente egy leheletnyivel szebb, mint a Zsombor.
*szal
1.Nolen
2.Levente
3.Zsombor
4.Nolan
5.Olivér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!