A Nikolett (Niki), vagy a Viktória (Viki) név tetszik nektek jobban (becézéssel együtt)?
Én több Viktóriát is ismerek, mint Nikolettet, Nikolettből csak egyet, szerintem a Viktória is meg a Nikolett is egy kedves név.
A Viktória régiesebb, mint a Nikolett, de mindkettő egyformán tetszik.
Viktória. Nikolett(a) semmilyen becézéssel nem lennék szívesen,pedig abból jók vannak. (Letta,Letti,Nika, esetleg humorosan Nikolénára csavarva, és abból Léna, esetleg Kolett, esetleg Nina)
(Viktóriát meg amúgy Vikinek, Vikusnak, Vikunak becézném)
*a Viktória meg szép,kifinomult,elegáns,kiemelkedően nőies, és bájos, és dallamos, meg olyan könnyed, légies név nekem. A Nikolett(a) név pedig nekem valahogy "súlyos". (Nem asszociáció, hanem hangzás miatt.) Meg nem is annyira nőies nekem a számomra ez a név. Nőies, csak jobb lenne,ha mégjobban. És ha van nőiesebb név, akkor olyanabbat adnék a lány-gyerekemnek.
Remélem,jót/jól írtam,bocsi,ha nem.
Jó név a Niki, bár a Nikolett/Nikoletta annyira nem tetszik, de nem is taszít.
Ellenben a Viktória számomra az egyik legszebb név az összes közül. Így, hogy Viktória, gyönyörű, elegáns, királynői. Úgy meg, hogy Viki, elképesztően vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!