Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Nikolett (Niki), vagy a...

A Nikolett (Niki), vagy a Viktória (Viki) név tetszik nektek jobban (becézéssel együtt)?

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 20:05
A kérdező szavazást indított:
Nikolett (Niki)
Viktória (Viki)
56 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
A Niki számomra egy kedves név, a Viki ezzel szemben undok. De nyilván ez csak azért alakult ki így bennem, mert ismerek Nikit meg Vikit is :D
2021. máj. 30. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Viktória - Viki, nekem a Nikolett-Niki sosem tetszett.
2021. máj. 30. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Én több Viktóriát is ismerek, mint Nikolettet, Nikolettből csak egyet, szerintem a Viktória is meg a Nikolett is egy kedves név.

A Viktória régiesebb, mint a Nikolett, de mindkettő egyformán tetszik.

2021. máj. 30. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Viktória. Vezetéknevemhez jobban illene és amúgy is nőies, de határozott név.
2021. máj. 30. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vezetéknévtől is függ, hogy melyik passzol jobban. Mindkettő teljesen vállalható név, a Viktoriát jobban ki tudják ejteni külföldön is, ha az szempont.
2024. máj. 29. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a Niki tetszik. Szerintem aranyos név.
2024. máj. 29. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Viktória. Nikolett(a) semmilyen becézéssel nem lennék szívesen,pedig abból jók vannak. (Letta,Letti,Nika, esetleg humorosan Nikolénára csavarva, és abból Léna, esetleg Kolett, esetleg Nina)

(Viktóriát meg amúgy Vikinek, Vikusnak, Vikunak becézném)

2024. máj. 30. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

*a Viktória meg szép,kifinomult,elegáns,kiemelkedően nőies, és bájos, és dallamos, meg olyan könnyed, légies név nekem. A Nikolett(a) név pedig nekem valahogy "súlyos". (Nem asszociáció, hanem hangzás miatt.) Meg nem is annyira nőies nekem a számomra ez a név. Nőies, csak jobb lenne,ha mégjobban. És ha van nőiesebb név, akkor olyanabbat adnék a lány-gyerekemnek.

Remélem,jót/jól írtam,bocsi,ha nem.

2024. máj. 30. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Jó név a Niki, bár a Nikolett/Nikoletta annyira nem tetszik, de nem is taszít.

Ellenben a Viktória számomra az egyik legszebb név az összes közül. Így, hogy Viktória, gyönyörű, elegáns, királynői. Úgy meg, hogy Viki, elképesztően vagány.

2024. máj. 30. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!