Milyen szakra mennél az egyetemre?
De általában a fiatalon végzetteket jobban tudják alkalmazni,nagyobb rájuk a kereslet.
Hülye vagy? Már bocs :)
26 vagyok én is, perpill csinálok még egy OKJ-t (4. szakmám lesz). Jövő nyáron végzek, 2 éves, úgyhogy kezet foghatunk.
Ezután dolgozok egy kicsit, mert kell pénz is, hiszen most is a tartalékaimból élek, aztán ha jól számolok, 29-30 évesen tudok egyetemre menni, levelezőn.
Sose késő. Ha 50 éves lennék, akkor is így döntöttem volna!
- esetleg 30 éves koráig kuporgatott és spórolt, hogy tudjon később egyetemre menni
- esetleg nem egyedül lakik egy albérletben, hanem betársul másokhoz (szükség helyzetet teremt)
- esetleg jóban van annyira a családjával, hogy a szüleinél lakhat
- esetleg a család anyagilag is támogatja és bevásárol neki, fizeti a rezsijét stb. egyetem után pedig visszatörleszt nekik
- esetleg van egy férje/felesége, akinek van annyi fizetése, hogy 2-3 évig, míg tart a suli, addig ketten egy fizetésből élnek
- esetleg iskola mellett dolgozik
- esetleg... soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!