Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felfogni ezt...

Miért nem tudom felfogni ezt az életet?

Figyelt kérdés

Más emberek egyszerűen csak haladnak az életben és nem gondolkodnak ilyen dolgokon mint én.

Az élet puszta véletlen.

Tehát puszta véletlen hogy itt vagyunk, hogy gondolkozunk hogy létezünk.

A nagy semmiből lettünk és semmivé leszünk. Felfoghatatlan az egész. :D

2021. aug. 16. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van kérdező. Én is szoktam ilyeneken gondolkodni. Akinek annyi ideje sincs, hogy néha elfilozofáljon ilyesmikről, szerintem az valamit igen rosszul csinál. A napi teendők foglalják le ennyire az embert? A munka, a bevásárlás, hogy mit vegyünk a gyereknek suliba? Ilyen apró-cseprő gondolatokra áldozni az egész életünk, elég nagy badarság...

Sajnos nem tudjuk igazán, hogy kik vagyunk, és miért vagyunk itt. Puszta véletlen lenne? Ki tudja. Néha teljesen úgy tűnik a világ, mint ha megrendezett lenne az egész, ahogy történnek az események egymás után. Teljesen olyan, mint egy film.

És hány meg hány ember született és halt megy úgy, hogy ők sem tudták a válaszokat ezeket a kérdésekre? Ez valahol tényleg kegyetlenség, de nem tudunk vele mit tenni.

2021. aug. 16. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!