Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, mikor...

Volt már veletek olyan, mikor azt gondolatátok, hogy ez "telepátia", vagy valami olyasmi volt?

Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy ez feltétlenül valami ezoterikus dolog, azért nem oda írtam a kérdést, de lehet, hogy tévedek.

2021. aug. 16. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. Ugyanazt álmodtuk ugyanazon a napon.

Ez volt a legdurvább. Persze más hasonló élményeim is voltak.

2021. aug. 16. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor van, hogy ugyan arra gondolunk, a semmiből, ugyan azt mondjuk ki, de én nem hiszek az ilyesmikben, hogy valami ezotéria lenne benne.
2021. aug. 16. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem ezoterikus, de nem is létezik.
2021. aug. 16. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Elvileg magas szintű technológiával kivitelezhető, de én ezt is kézlem.

Azért durva lenne, ha minden zitkos jelszavunkat meg mindent hallanák hétköznapi emberek.

2021. aug. 16. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Kétlem
2021. aug. 16. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Többször volt olyan, hogy eszembe jutott, hogy fel kéne hívni valakit, és nemsokára ő hívott fel.
2021. aug. 16. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt párszor. A tesómmal van, hogy ugyanarra a dologra gondolunk, volt, hogy megálltunk egy parkolóban, és nemsokára a szülők is épp ott álltak meg. Volt, hogy telón keresett tesó, előtte gondoltam rá, tehát van benne valami.
2021. aug. 16. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Párszor előfordult, hogy ugyanazt mondtunk, ugyanakkor és egyszerre, vagy épp ugyanarra gondoltunk valakivel.
2021. aug. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!