Volt már veletek olyan, mikor azt gondolatátok, hogy ez "telepátia", vagy valami olyasmi volt?
Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy ez feltétlenül valami ezoterikus dolog, azért nem oda írtam a kérdést, de lehet, hogy tévedek.2021. aug. 16. 09:45
1/8 anonim válasza:
Igen, volt. Ugyanazt álmodtuk ugyanazon a napon.
Ez volt a legdurvább. Persze más hasonló élményeim is voltak.
2/8 anonim válasza:
Sokszor van, hogy ugyan arra gondolunk, a semmiből, ugyan azt mondjuk ki, de én nem hiszek az ilyesmikben, hogy valami ezotéria lenne benne.
3/8 anonim válasza:
Nem ezoterikus, de nem is létezik.
4/8 anonim válasza:
Elvileg magas szintű technológiával kivitelezhető, de én ezt is kézlem.
Azért durva lenne, ha minden zitkos jelszavunkat meg mindent hallanák hétköznapi emberek.
6/8 anonim válasza:
Többször volt olyan, hogy eszembe jutott, hogy fel kéne hívni valakit, és nemsokára ő hívott fel.
7/8 anonim válasza:
Volt párszor. A tesómmal van, hogy ugyanarra a dologra gondolunk, volt, hogy megálltunk egy parkolóban, és nemsokára a szülők is épp ott álltak meg. Volt, hogy telón keresett tesó, előtte gondoltam rá, tehát van benne valami.
8/8 anonim válasza:
Párszor előfordult, hogy ugyanazt mondtunk, ugyanakkor és egyszerre, vagy épp ugyanarra gondoltunk valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!