Nem kínos egyedül elmenni nyaralni?
Dehogy kínos!
Személyiségfüggő: van, aki képtelen egyedül elleni, másnak meg pont hogy szüksége van rá.
Vagy 15 évvel ezelőtt 3 napot nyaraltam egyedül. Egyetem utolsó féléve volt, és én végeztem először a vizsgáimmal a társaim közül. Büszke és boldog voltam a sok hajtás után, na meg jó fáradt. Bejelentkeztem egy panzióba (Magyarországon belül, az egyetemtől mintegy 200 km-re), s elvonatoztam másnap hajnalban. Állatira jó volt, és nem éreztem magam egyedül. Megnéztem a nevezetességeket, múzeumokat, sőt, második este beültem egy tavernába a keresztrejtvényemmel, és egy sajttál társaságában berúgtam a helyi boroktól :D - mármint nem látványosan, haza tudtam sétálni aztán, csak mondom, hogy teljesen jól éreztem magam, máig szívesen gondolok vissza arra a három napra.
Én a fejembe vettem, hogy idén látni akarom a tengert. Úgyhogy el is mentem, nem jött velem senki. Nagyon jó volt. Csoportos út volt, plusz fakultatív programok, szóval ha nem akarsz embereket, akkor nem nem mész a fakultatívra, a buszon meg nem nagyon foglalkozik veled senki. Legfeljebb a hozzád közel ülőknek feltűnik, hogy egyedül vagy.
Én így ismertem meg ott három embert (egy fakultatív programon), kedvesek voltak, kérdezték, hogy nem rossz-e egyedül. Mondtam, hogy nem.:D De mivel nem tudott velem jönni senki sem, attól én még nem maradok otthon. Mondták, hogy tök jó, hogy így is eljöttem és talpraesett vagyok.
Szóval... A lényeg, hogy ha menni akarsz, ne tartson vissza az, hogy egyedül mennél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!