Miért nagyképűek a szép-nagyon szép lányok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 20:27
11/18 anonim válasza:
Kiírsz egy nős kérdést, #5 egyből megjelenik, és elkezdi okádni a mocsokságokat.
Az fix, hogy pszichológusnál lenne már a helye.
13/18 A kérdező kommentje:
persze hogy itt is sok féltékeny van na de se baj
2021. aug. 11. 21:48
14/18 anonim válasza:
Nem nagyképűek, normálisak, bár megvana kellő beképzeltségük. :D Amúgy ha te sem vagy "nagyon-szép" fiú, akkor mégis mit vársz?!
15/18 A kérdező kommentje:
nem fiú vagyok hanem lány
2021. aug. 11. 21:50
16/18 anonim válasza:
Én ismerek nagyon szép lányt, aki nem nagyképű, sőt, nagyon is szerény. Rám is mondják, hogy szép vagyok, bár szerintem csak átlagos, de tegyük fel, hogy másoknak igaza van.. én is messze állok a nagyképűségtől (mondjuk lehet azért, mert csúnya vagyok, kitudja :D )
17/18 anonim válasza:
Pl az nagykepusegnek szamit, hogy pokerarccal viseli a zaklatast, bamulast, beszolast.
18/18 anonim válasza:
Démonok megszállás érte őket. Ez egy alku és szövetség, ahol a démon szépséget teszi nagyképernyősé. Ki kell üzni belőle isten és ima és bot. 24 botütés ahogy a középkori időkben protokol szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!