Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen neveket preferáltok?...

Milyen neveket preferáltok? Rövid v. hosszú?

Figyelt kérdés

Pl. Alexandra vagy Anna

Szavazz!

2021. aug. 10. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Rövid
Hosszú
29 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hosszú nevek tetszenek általában, de van néhány rövidebb is, ami nagyon tetszik. (Pl az Adél az egyik kedvenc nevem)
2021. aug. 10. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem a hossz számít, hanem hgy összecsengjen a vezetéknévvel.
2021. aug. 10. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem már a vezetéknevem is hosszú. Gyűlölöm lepötyögni. Senkinek se kívánom.
2021. aug. 10. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a hosszúság mindegy, de ne legyen benne r betű. Valahogy félek kimondani mindig ezt a betűt.
2021. aug. 10. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

#4 Én a c betűs neveket gyűlölöm, és ugyanabból az okból amiért te. :D

Igazából a rövid neveket preferálom, mert könnyebb, és gyorsabb kimondani.

2021. aug. 10. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Ú, ha már más is ír ilyen "utálom" dolgokat, én az A és U betűket utálom egymás után. Pl. :Laura, Klaudia, Auróra.

Ezeket a neveket, ha nem figyelek rosszul ejtem [Lora, Loura, Lura, Lara];[Klaadia, Klavdia, Klódia];[Óróra, Ouróra, Avróra], így nincs az az Isten, hogy bármelyiket adjam a leendő lányomnak, hacsak nem tart valaki pisztolyt a fejemhez és kényszerít😂😅

Ami a magam nevét illeti, szerintem túl hosszú, pepecs leírni, de a becenevem szeretem, viszont úgy érzem, nem illik rám ez a név, amim van, illetve nagyon gyakori, úgyhogy ilyen "se veled, se nélküled" kapcsolatban vagyok vele, cserébe a vezetéknevemet mindig minimum 2* kell elmondanom ügyintézésnél, de inkább 4-5*✌️🙄

2021. aug. 10. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
A szépeket. Nem a rövid, vagy a hosszú.
2021. aug. 17. 11:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor viszont felesleges volt ennyit pötyögni. :)
2021. aug. 17. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A szép dallamos hosszú neveket. Az én nevem, rövid katonás és mindig is utáltam ezért. Úgy irigyeltem azokat akiknek szép hosszú nevük volt. Pl Széppataky Johanna.
2021. aug. 18. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hosszút, lehet azért, mert 3 betűs vezetéknevem, s 5 betűs keresztnevem van..
2021. aug. 28. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!