Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szimpátiáját mutatja ki vagy...

Szimpátiáját mutatja ki vagy kolléga helyett nőként tekint rám?

Figyelt kérdés

Kedves Felhasználók!

Az alábbi kérdés kapcsán vagyok kíváncsi a véleményetekre.

(Kérném az arrogáns, poénos válaszok mellőzését, köszönöm.)

Hosszú évekig dolgoztam az egészségügyben, azonban karrierváltás/karrierépítés miatt munkahelyet váltottam.

Jelenleg orvoslátogatóként dolgozom.

(Itt jegyezném meg, hogy valóban szabad munkastílusról beszélünk, de nem csupán csevegésről vagy rátukmálásról szól a munkánk. Ezt is lehet jól, korrekten, lelkiismeretesen csinálni, a betegellátást nem zavarva.)

A területi munka során rengeteg régi és új partnerrel dolgozom együtt. Igyekszem a munkát és a magánéletet különválasztani, bár vitathatatlan, hogy sokszor baráti kapcsolat fejlődik egy munkakapcsolatból.

Ehhez fűződik ez a poszt.

Hozzávetőlegesen 2-3 hónapja ismertem meg egy új partnert. Abban az intézményben dolgozik, ahol én dolgoztam egykoron. Bejelentkeztem hozzá telefonon, időpontot egyeztettünk. A hívás során távolságtartó volt, kissé talán lekezelő is, ami természetes, hiszen egymás számára ismeretlenek voltunk.Majd eljött az első látogatás. Várnom kellett rá, majd egy pillanatra megjelent a vizsgáló ajtajában... jött egy végig merő, hosszas pillantás mindkettőnk részéről.Kérte, hogy ülljek le, van még némi adminisztratív munkája. Majd végzett és jött hozzám. Kérdezte, hogy menjünk-e valamerre vagy maradjunk a folyóson, én az utóbbit választottam. Közvetlen mellém ült, majd elkezdődött a szakmai csevely. Ennek során felém fordulva, mélyen a szemembe nézve mosolygott, de azt éreztem, hogy nem is figyel rám, annyira zavarban volt (sztem) vagy nem érdekelte a téma.

Mintaanyag átadás kapcsán jött az újabb találkozás.Az irodájában találkoztunk. Apró figyelmességként KV-val kínált, a féltve őrzött poharából. :) Mesélt a munkájáról, az életéről minimálisan illetve E/3 személyben mondta, hogy szeretne ingatlant vásárolni a városban. Közben poénkodott, figyelt rám, fészkelődött. Elhangzott a “gyere máskor is” illetve a “mikor jön a következő mintasor” kérdés.

Nagyon szimpatikus szakmailag és férfiként sem közömbös számomra, nagyon jó pasinak tartom Őt (32), úgy érzem, vonzódom hozzá.

Lépni nem fogok, ugyanis 3éve van együtt egy fiatal 23 éves kórházi dolgozóval, akivel összekötik az életüket még ebben az évben, ha jól tudom, és nem fars az infó, a kapcsolatáról nem tett említést.

De nem tagadom, sokat gondolok rá, néha ábrándozom róla... várom, hogy megjelenjen a céges telefonon a bejövő hívás... amíg Ő feltehetően boldogan éli életét.

Tudom el kell engednem a gondolataimból és kizárólagos partnerként kell tekintenem rá.

2 kérdésem lenne Felétek:- Vajon a leírtak alapján csak kedvességről van szó vagy .... ?- Mit tanácsoltok?

Ciki, így 30 évesen ezt feltennem, de érdekel független emberek véleménye.

Nagyon köszönöm.

Minden jót Mindannyiótoknak!

2021. aug. 9. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, simán lehet, hogy bejössz neki, de ettől még nem fogja elhagyni a menyasszonyát.
2021. aug. 9. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez lehet sima kedvesség, csak te látsz bele mást, mert tetszik neked.
2021. aug. 9. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi lol nem olvastam:)
2021. aug. 9. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Túl hosszú a kifejtés. Elolvastam az elejét. Írtam már többször, a lényeget . Tudom, hogy nem körül9ttem forog a világ, mégis próbáljuk hanyagolni a fölösleges töltelékdumákat. Úgy vélem sokan örülnének neki. Mivel orvoslátogató vagy, sokan szeretnének megfelelni az elvárásoknak, hogy te aztán pozitív bizonylatot adj le róluk írásban. Nem akarlak kiábrándítani, de mivel házas az illető és nem lép (mi férfiak lépünk, ha kell valaki), szerintem nem akar tőled barátságnál többet .
2021. aug. 9. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Na, hogy álltok? Volt már valami?

Remélem, összejöttök.

2021. aug. 29. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!