Ha hűtőmágnes darab lennél, hova esnél?
Figyelt kérdés
Szóval a szűk folyósón a szobám és a lakás többi szobája között van a fürdőszoba, wc és velük szemben a hűtő. Én sajnos minden alkalommal vagy a hűtőnek nekimegyek, vagy az ajtók kilincsébe nyársalom bele magam, nagyon rossz a mozgáskoordinációm. Vannak a hűtőn értékes hűtőmágnesek, eddig megúsztam a leverésüket, de most a vállammal pont úgy csapódtam a hűtőnek teljes erőből, hogy levertem anyum kedvencét, amiről le is tört egy jókora darab. Éreztem, ahogy a darab nekicsapódik a lábamnak és.... egyszerűen eltűnt, felszívódott. Én nemtudom, hogy elnyelte-e a föld, vagy kiglitchelt/noclippelt a valóságból, fogalmam nincs. Megnéztem a hűtő alatt, a wc-ben, a fürdőszobában és a szobámban is, az egész folyósót felkutattam. De egyszerűen sehol, eltűnt. Hasonló már történt itthon, amikor a kövér súlyom alatt szétesett a székem és hasonkó gyorsasággal lökte ki magábül a szék az egyik kerekét és az is felszívódott. Pedg az egész szobát átfésültem A-tól Z-ig. És az a kerék elég nagy volt. Úgyhogy nem értem. Ti hol lennétek, ha ez a darabka lennétek? (Ahogy írtam a kérdést, közben anyám kinyitotta a hűtőt és ő is leverte a hűtőmágnest és ahogy hallom most már darabokra is tört teljesen xd)2021. aug. 9. 12:35
1/8 anonim válasza:
Várjuk a szeptembert, hogy a sok unatkozó hülyegyereknek végre legyen értelmes elfoglaltságuk is, nem minden fingásért a gyakorira írogatni fasságokat.
2/8 anonim válasza:
Miután lependerítettél a kedvenc helyemről, egy reccsenéssel szerettem volna tudatni Veled, hogy nincs minden rendben. Vártam, hogy kibányássz innen, de Te nem jöttél s nem ragasztottál meg. Olyan sötét van itt, úgy félek! Segíts, rakj vissza a hűtőre, ígérem, máskor jobban odatapadok!
Üdvözlettel: Anyukád kedvenc hűtőmágnese.
3/8 anonim válasza:
A hűtőmágnes mindig a hűtő alá esik.
5/8 anonim válasza:
Ha közben pont léptél, akkor a folyosó másik végén is lehet akár.
Ha már álltál, akkor a padlónak esetleges réseiben keresd.
Vagy ha nagyon kicsi és éles, akkor a papucsod talpába fúródva :D
Én nem hasznosnak nem szoktam értékelni még a legkötözködőbb válaszokat sem, de most az elsőre azt nyomtam..Egyik legaranyosabb kérdés amivel idáig találkoztam az oldalon. 😍
6/8 A kérdező kommentje:
Megvan. A lakás teljesen másik végéig repült, egy másik folyosóra, egy cipőbe repült.
2021. aug. 9. 13:43
7/8 anonim válasza:
Látod, világgá akart menni a rossz bánásmód miatt :D
8/8 anonim válasza:
Én egészen külföldig esnék, mondjuk Svédorszàgig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!