Mi a vélеményetek a hűtőmágnesekről?
A dizájnerek véleményére én nem adok. Úgy rendezem be a lakásom ahogy nekem tetszik, elvégre nekem kell itt laknom.
Lehet az olcsó kinézetű vagy gagyi ha nekem úgy jó akkor úgy lesz, ha valakinek nem tetszik akkor menjen haza és rendezkedjen ott.
Az IKEA katalógus konyhák sem úgy néznek ki ahogy ki néznek 1-2 hónap használat után, elől marad 1-2 konyhagép bekerül 1-2 növény stb. és máris fogja a fejét a lakberendező
Én nem szeretem, nem adnak hozzá az életemhez, cserébe viszont zsúfolttá, kupissá teszi a hűtőt látványra. Az emlékeket én nem ebben a formában szeretem megőrizni, ráadásul a legtöbb szuvenír mágnes szerintem szimplán ronda.
Egyetlen egy hűtőmágnesünk van, ami praktikus és ezért szereztük be, ez egy kis csipesz amivel fel szoktuk fogni a hűtőre a villanyszámlát mikor megérkezik, hogy ne felejtsük el befizetni. Ezt az egyet elviseljük mert van haszna.
Miért lettünk lepontozva? (#3 és #4)
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye. Mi leírtuk a véleményünket. Ezen mi nem hasznos? Köszönöm annak aki kifejti és megindokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!