Fiúk és lányok lehetnek együtt egy börtönben?
Figyelt kérdés
Nem kapcsolatra gondolok, csak hogy egy cellába összerakhatnak lányokat és fiúkat is amerikában?2021. aug. 8. 10:33
1/11 anonim válasza:
Ha pl a fiú nőnek vallja magát, akkor igen.
3/11 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem! Vannak külön női és férfi börtönök. Bár mostanában a transznemű elítéltekkel gyűlik meg a bajuk. Ők "nőnek" vallják magukat és női börtönbe kerülnek. Ott pedig kibújik a férfi belőlük. Sok nőt erőszakolnak és ejtenek teherbe-sajnos.A WolF nevű női szervezet próbálja Őket védeni.
4/11 anonim válasza:
Sajnos nem,bár igény volna rá! :)
5/11 moozygoo válasza:
Külföldön igen, magukat nőnek valló férfiakat raktak be nő börtönbe.
Történtek megerőszakolások, ezekre pedig az volt a válasz, hogy óvszert osztottak a börtönben...Üdvözöllek a fejlett 2021-ben.
6/11 anonim válasza:
Honnan szeditek ezt a sok fszságot...
8/11 moozygoo válasza:
Szoktam olvasni onnan, ajánlom neked is 😅
9/11 anonim válasza:
Én úgy tudom h biológiailag nézik. Tehát ha nem műtette át magát akkor marad minden ugyanúgy.
10/11 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Bent egy idő után már azt sem tudod fiú vagy e vagy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!