Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakorin miért nincs ilyen opció?

Gyakorin miért nincs ilyen opció?

Figyelt kérdés
Ha valaki sokszor, negatívan nyilvánul meg másokkal szemben, akkor a kérdésnél, a kérdező fényképe és a személyes adatai is hirtelen elérhető lenne mindenki számára.
2021. aug. 7. 12:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Na én nem egyszer futottam bele olyanba, hogy ha jeleztem, hogy egy kérdés kamu, akkor engem pontoztak le, az él válaszomat törölték. A kérdést magát pedig nem. Egyszer még külön figyelmeztetést is kaptam az oldaltól, hogy ki fognak ezért tiltani...jó mi? :D

Olyan is volt, hogy 2-3 felhasználóról elkezdtek támadni mert "megsértettem" a kérdezőt bármit írtam engem pontoztak le és az én válaszom lett törölve.

Nem egyszer olyan is volt, hogy az én, amúgy nem sértő, normális hangnemű válaszomat kitörölték, miközben az engem pocskondiázó, trágár, támadó szöveget simán ott hagyták.

Mondjuk szerintem az sem kizárható, hogy egy-két élettelen kérdező benne van a moderátori csapatban vagy moderátori rangja van.

De mások is hasonlóakat "észleltek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1127068..

2021. aug. 7. 12:43
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

"főleg hogy a név kint lenne így facen is megkereshetik"

Nem mondtam egy szóval se, hogy legyen kint a neve.

Szimplán csak legyen egy kötelező NICKNÉV amit nem lehet elrejteni és lehet rá keresni.

Például ha látom, hogy "Helikopter96" felhasználó kérdést tesz fel, és rákattintva látszik, hogy már 850 alkalommal feltette a kérdést, akkor értelemszerűen nem is pazarolnám rá az időmet.

Főleg hogy sokszor futni önsajnáltató hisztizőkbe. Akiknek hiába próbálsz tanácsot adni, segíteni, csak hisztiznek. Majd amikor realizálod, hogy ennek nincs értelme akkor kiírja újra a kérdést, kihasználva ezzel mások jóindulatát.

2021. aug. 7. 12:48
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Kérdés, mi a negatív.

Múlt héten volt két kérdés a családi kategóriában.

Az egyik, hogy jogos-e, ha valakit bánt, hogy a nagyszülő nem kíváncsi az unokára. Kb ketten, hárman voltunk, akik szerint ez szomorú, igenis elvárható, hogy a család segítse egymást.

A másik, hogy ápolná-e valaki az anyóst. Ott is néhányan voltunk, akik leírtuk, hogy igen, én pl meg is tettem. Szerintük a férjem csucskája vagyok, egy idióta, stb és rommá pirospacsiztak mindkét kérdésnél.

Na, akkor ott ki volt negatív?

2021. aug. 7. 12:50
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan... Volt egy kérdés, valami hülye hőbörgött, hogy apósa szerint papucs, pedig ő mérnök.

Olyan undorító, mocskos privátot kaptam tőle, hogy dögöljek meg, rohadjon meg a családom (és ennél jóval durvábban), hogy jeleztem a kérdésnél, hogy a kérdező minden, csak nem nős mérnök. Engem töröltek, a kis seggfej kamukérdése azóta megvan.

2021. aug. 7. 12:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szexualitas kategóriába tenném ezt, és nem igazán érdekelnének a személyiségi jogok.

Pl érdekelne, hogy ki teszi fel minden másnap az olyan kérdéseket, hogy "hány éves korotokban nyúltatok először magatokhoz, lányok?"

Bunkózni egy dolog, de sztem vannak itt tényleg veszélyes emberek.

2021. aug. 7. 12:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az ilyen szexuális abberáltakat szerintem is illene kiadni a rendőrségnek, egyszerűen azért, mert ezeket az embereket megfigyelés alatt kellene tartani.
2021. aug. 7. 13:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16.ma is volt valami tag aki olyanokat írt hogy "szerintem te se vagy boldog hisz egész nap a gyakorin vagy" meg "a nőkben én csak puncit látok" semmi másra nem jó...konkrétan depis volt de törölve lett mire jelenteni akartam :D..a kérdésre nem emlékszem de az ilyenekre ráférne még ha szabálytalan..
2021. aug. 7. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Ja meg ha már kérdések.

Egyik kérdező kiírta, hogy:

Szerintetek gáz, hogy zacskós leves lesz a karácsonyi ebéd?

Majd rögtön az első válasz a "kérdező válasza" volt:

Nem gáz, nem telik mindenkinek 5 fogásos étteremre.

Amikor jelentettem a kérdést, hogy egyértelmű provokáció, akkor annyit csináltak, hogy kitörölték a kérdező válaszát. A kérdező pedig leírta ugyanazt a választ egy másik felhasználóról belépve...

2021. aug. 7. 13:05
 19/22 anonim ***** válasza:
18.meg van még a kérdés? szívesen megnézném :D
2021. aug. 7. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a saját nevét és fényképét töltené fel, - hiszed ezt naivan. Felvetésed butaság!
2021. aug. 7. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!