Miért van az, hogy egy lánynál sosem kezdeményeznek, csupán csak megnézik a fiúk?
Ismerős szitu :c Nekem pont a napokban fogalmazta meg egy rokonom, hogy hiába ismer, és tudja milyen vagyok, főleg első benyomásra távolságtartónak és ridegnek tűnök. Valamint megközelíthetetlennek is.
Szinte állandóan zavarban vagyok, és így jön le külsőre a dolog.
Nem tudom ez nálad mennyire lehet így.
Olyan, aki távolságtartó, nehezen vagy épp egyáltalán nem nyílik meg, nagyon zárkózott, és nagy valószínűséggel lepattintja az illetőt.
Akiről az sugárzik, hogy nem akarja, hogy megkörnyékezzék. Vagy épp arrogánsnak tűnik.
Én így definiálnám valamelyest, de nem biztos, hogy ez a legpontosabb megfogalmazás.
Remélem azért nem vetted magadra :c
A lényeg, hogy a kisugárzás nagyon sokat számít, és a rokon megjegyzéséig (szégyen szemre) én nem is foglalkoztam vele kellően.
Ha elfogadsz egy tanácsot (nálam beválni készül, de lekopogom) próbálj többet mosolyogni és legyen nyitottabb a testbeszéded is, és már másabb a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!