Ha mégsem tetszel az adott férfinak, és nem kezdeményez, akkor egyáltalán minek kaptál egy 🖤-t tőle?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem ezt a logikát. Először is kaptam tőle nem írt, más okok miatt töröltem. Pár nap múlva ismételten le szedtem, ismét kaptam tőle egy 🖤-t de megint csak nem jött a kezdeményezés. Akkor kérdezem férfiaktól leginkább, hogy ez mire jó? Mire lehet ilyenkor gondolni? Előre is köszönöm a normális nem bunko, kotozkodo, troll válaszokat! N312021. máj. 26. 21:09
1/7 anonim válasza:
Külön fekete??
Amúgy vannak akik a nem piros szívet csak barátilag küldik, direkt emiatt más színű, hogy ne lehessen félre érteni.
2/7 Tepfal válasza:
Érthetetlen, amit írsz.
"Először is kaptam tőle nem írt, más okok miatt töröltem" - Mit kaptál tőle? Mit töröltél?
"Pár nap múlva ismételten le szedtem, ismét kaptam tőle egy 🖤-t de megint csak nem jött a kezdeményezés." - Mit szedtél le? Kaptál tőle egy szívet, gondolom ez volt a kezdeményezés, nem?
3/7 anonim válasza:
Ne tessék leszavazni szegény 3-mast, teljes mértékben igaza van.
Én abban sem vagyok biztos, hogy tényleg ennyi idős, ilyen korra az emberek általában megérnek, felnőnek agyilag, persze vannak kivételek.
5/7 anonim válasza:
Fingunk nincs a mas okokrol, mellesleg. Masreszt nem tul surun lep az, akit eppen torolt valaki valahonnan.
6/7 anonim válasza:
31 évesen szivecske küldözgetés szintjén vagy? Szerintem nincs min csodálkozni
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer folyton kék szívet küldtek. Annyira idegesít, hogy ez valamilyen jel akar lenni, csak nemtudom, vagy túlgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!