Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is menekül ki a boltból,...

Más is menekül ki a boltból, mikor ilyen "igényes" számokat hallgatnak az eladók?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=aYEVXsQxWq8

https://www.youtube.com/watch?v=C6o0vPdf-X8

https://www.youtube.com/watch?v=GxwfaCeFDoQ

https://www.youtube.com/watch?v=_iUMb9e_ZsY

Mikor ezekkel a zenének nevezett valamikkel, kínozzák az ember dobhártyáját, akkor hol van a főnök?

2021. aug. 6. 11:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a zene, akkor egyszerűen kizárom. Amúgy sem töltök el sok időt a boltban, tudom hogy mi kell, megveszem és már megyek is.
2021. aug. 6. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
mi baja van magyarországnak hogy minden csicskarapper a gazdagságról "énekel" valójában meg kilóg a seggük a nadrágból és a lízinges a4es foson kívül még egy panel lakásuk sincs? :D
2021. aug. 6. 12:28
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Erre van megoldás hogy közben fülest raksz be és a te zenédet hallgatod...én mellesleg még nem voltam egy olyan boltban se ahol fülsüketítően hangosan szólt volna a zene pedig több ezer boltban voltam nagyoktól a kicsitől szóval ezt túltárgyalod szerintem.
2021. aug. 6. 12:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem jártam még olyan helyen, ahol ilyen számok mennek, de ha hallanám sem érdekelne különösebben, mert vásárláskor kizárom a külvilágot.
 15/24 anonim ***** válasza:

Mert ez kell a parasztnak, sajnos. Tűzijáték, autotune meg fux.

Alexnek nincs rossz hangja egyébként, ha nem az ilyen szarokat zabálná a nép két pofára akkor ő se ilyeneket csinálna.

16/24 anonim ***** válasza:

Milyen boltokban jársz haver?

Én budapesti vagyok és eddigi éveim alatt ezer kisbolt, nagyáruház, vegyesbolt, kínaiban voltam valahol kong a csendtől a hely, cba, spar félékben inkább a szokásos fm rádiós sláger zenéket adják, ezeket pl.sehol nem vettem észre. De mellesleg nagyon túltolod ezt a kérdést, mivel van erre megoldás és nem az hogy ezen dühöngsz. Berakod a fülesed és a saját zenéd megy, a vásárlásra koncentrálsz az eltereli a zenét közben, átmész más boltba mert megannyi van. És sosem volt olyan hogy hangos legyen a zene, amitől "kínozták volna a dobhártyámat" meg szerintem nem lehet egy ember zenei ízléséhez igazítani az összes bolt háttérzenéjét ha valakinek éppen az tetszik amit utálsz. Főnöknek is lehet ez tetszik, akkor szólhatsz neki max vissza se nézel oda többet. Ennyi.

2021. aug. 6. 12:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Áh,leszarom a szar zenéket.Rosszabb mikor meglátom,hogy 2000ft kilója a csirkemellnek. O.o
2021. aug. 6. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
Én szeretem ha zene szól az üzletben, mert mégse azt a síri kínos csend van amikor belépsz. Na én ettől akadok ki és jobban elviselek bármilyen zenét mint a síri csendet, persze olyankor ha vásárolok azt meg se hallom mert azon agyalok, miket vegyek. Engem a tömeg idegesít még, ha tömeg van én attól menekülök ki. A zene...nem ér annyit, hogy egy utcányit sétáljak a másik boltig.
2021. aug. 6. 12:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Ilyen proli helyre nem is megyek, ahol ez szól.
2021. aug. 6. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:
19.Nektek itt mmár minden proli?...
2021. aug. 6. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!