Mi az a dolog amit sokáig rosszul tudtatok vagy gondoltatok esetleg nem értettétek vagy félreértettek még gyerekkorotokból és sokáig az adott hitben voltatok?
Figyelt kérdés
Mondok egy példát: nagyon ritkán beszaladt anya a szoliba velem mikor kicsi voltam és a tasakos szolikrémekre azt hittem egy ideig, hogy óvszerek. Mondjuk fogalmam sincs ezt miért vagy miből gondoltam 😂2021. aug. 6. 02:14
31/37 anonim válasza:
Vízhang. Mert egy kútba bekiabálva tapasztaltam meg először.
32/37 anonim válasza:
Remélem amikor az első szexnél a pasi felhúzta az epres kotont, nem kezdted el csócsálni :D
33/37 anonim válasza:
32, ezen az egy alkalmon kívül életemben nem láttam ízesített óvszert :D
Off, de nem látom értelmét mert az orál rémes óvszerrel, másra meg ugye minek az íz :D
34/37 anonim válasza:
Azt hittem, hogy a guszta a gusztustalan szó rövidítése.
35/37 A kérdező kommentje:
A barátok közt főcimdalának a szövegét 20 évig így énekeltem: Úúj élet váár, felejts el mindeeeent, mindent ami fáj! KÖZÖLD FÉNYESEN, jól tudod! Régóta rá jöttél, boldog élet vár, csak barátok közt váár!
2021. aug. 7. 22:41
36/37 anonim válasza:
Eszembe jutott még egy. Én vagyok aki a csillagászati fogalmakat bácsinak hitte.
Kb. Voltam vagy 2 éves és a bérelt földünkön kertészkedtünk a szüleimmel, mire nagyon megtetszett egy 2 méteres óriás gaz ami már gyomtalanítva volt és úgy határoztam hogy a gaz lesz a barátom és vittem a kisbuszba, de a szüleim mondták hogy az nem otthonra való én meg hisztiztem nekik, hogy de kell, haza akarom vinni. És nem értettem miért nem vihetem haza a 2 méteres növény barátom. Gondoltam el lenne otthon velem és jókat játszanánk feldíszíteném és ajándékokat is adnánk neki a lába köré.
37/37 anonim válasza:
Hierobifa, meg hogy a külföldiek más nyelven beszélnek, de közben magyarul gondolkodnak és mindent lefordítanak mielőtt kimondják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!