Mi az a dolog amit sokáig rosszul tudtatok vagy gondoltatok esetleg nem értettétek vagy félreértettek még gyerekkorotokból és sokáig az adott hitben voltatok?
8, anyukám nem volt ott, kb 100 méterre volt tőlünk egy bolt ahová már ovis koromtól elmehettem egyedül. Más világ volt.
A boltos nővel közelharcot vívtunk az óvszerért. Nem értettem hogy miért nem vehetem meg, ha ott van. Hogy miért diszkriminálnak. Ő folyamatosan azt mondogatta hogy "az nem neked való, hidd el hogy az nem neked való". Azt nem mondta hogy az nem rágó vagy cukor, csak azt hogy az nem nekem való. Nem értettem hogy miért ne lenne egy cukor vagy egy rágó nekem való.
Én azt hittem, hogy a macskák mindig lányok,a kutyák pedig fiúk:D
Ja, meg hogy az északi sarkon van mindig hideg,a déli sarkon pedig nagyon meleg:D
13
Igen, ez sokaknak gyerekkori beakadás :) és, hogy az őzike a lány, a szarvas a fiú.
:'D Ja, és a boltos néninek nem mondtad, hogy miért nem veheted meg a rágót és miért diszkriminál?
Nem kacagott a néni? Hogy bírta ki kacagás nélkül? Én valószínűleg a kacagással küzdöttem volna, de közben kiderítettem volna, hogy mit hiszel az óvszerről és aztán jeleztem volna, hogy az nem az, és hoztam volna neked egy mindenki által kedvelt rágót vagy cukorkát, és azt ajánlottam volna kedvesen, hogy ezt vedd meg, és még kedvezményt is adtam volna 10 forintot, mert cukin harcoltál a rágónak hitt felnőtt termékért. :D
A készpénzre én is azt hittem hogy kézpénz, hiszen kézzel fogható. A kutya-macska fiú-lány dolog is megvolt :D
A terepjáróra azt hittem hogy telepjáró.
Arra meg 32 évesen jöttem rá hogy a "vak tyúk is talál szemet" nem úgy van ahogy gondoltam :D Azt hittem, szemgolyót talál magának hogy lásson vele, de egy nap rádöbbentem hogy kaját talál annak ellenére hogy vak. Kukoricaszemet vagy akármit.
És mikor jöttél rá, hogy az nem rágógumi, hanem óvszer? Hány éves voltál? És mikor rájöttél mi volt az első reakciód? Kikacagtad magad? Vagy kellemetlenül érezted magad?
Én kikacagtam volna magam. :D
15, a diszkriminál szót még nem ismertem akkor :D Kérdezgettem én hogy miért nem vehetem meg, de csak azt hajtogatta hogy nem nekem való.
Nem viccesen fogta fel, nagyon feszengett a kialakult helyzet miatt.
Ha felajánlott volna mást, akkor is ehhez ragaszkodtam volna, mert az összes többit ismertem már, ilyet meg még soha nem láttam azelőtt :D
Én azt hittem, hogy a külföldiek az idegen nyelveken csak halandzsáznak. Nem is hittem, hogy megértik egymást, hiszen értelmetlenül artikulálnak mindenfélét. :)
Meg ovis koromban beszéltük apukámmal, hogy majd ha nagyobb leszek, elmegyünk oda, ahol felkel a nap. Elképzeltem, ahogy egy nagy gödör van, korlátokkal, védősisakos munkás bácsikkal, meg darukkal és onnan jön ki a nap. Milyen beugratós, hogy ha nagyobb leszek, elmegyünk... amikor megértem, hogy nem úgy van az, már nem kell menni. :)
Mielőtt megtanultam volna olvasni, nagyon néztem az újságokat és próbáltam megfejteni, hogyan kell olvasni, mi a szabálya. Azt hittem, hogy a szavak között a szüneket által a sorokon keresztül kirajzolt mintát kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!