Miért védik manapság ennyire a cigányokat?
Azért vagyok rosszindulatú, mert meg mertem kérdezni, hogy lehet-e tudni mi volt az esetleges előzménye a történteknek?
Huh. Hát jó. Úgy látszik ez egy ilyen nap a Gyakorin, hogy segíteni próbálok, erre lecigányoznak, mert lepontoznak.
Az írásod és a stílusod alapján inkább pont te állsz közelebb a roma kisebbséghez. (jaj ne, most előjött a rasszizmusom. Elhiszitek, hogy magyar vagyok?)
Ki védi őket, te idióta.
És amúgy is kamu a kérdés.
Kitalálsz róluk dolgokat, remélem jól megvernek.
#10 Azt csak poénból csinálták, csak te voltál utálatos, és ezért mentek neked.
Meg képzelem hogy mentek neked, ha egy sima lefröcskölést a standon agressziónak élsz meg. Mondták mekkora csicska vagy, mint egy kényes kislány.
Na megjott a kisebbség :)
Remeled jól megvernek? Nem vagy te se túl intelligens!!! Undorító vagy de remélem téged is ;)
Nem azért ment strandra ő sem a családjával hogy a kis füstös talpú zavarogjon közöttük. Mellesleg, megint ki nem tudott ismét viselkedni?
Ezt remélem magadtól is ki tudod találni
Lehet radikális leszek, de a cigányok 95%-a egy genetikai zsákutca, akik nélkül jobb lenne a világ, ha felszállnak a buszra, akkor a buszon büdös lesz, meg hangzavar.
Ha beköltöznek a szomszédba, legyen bármilyen jó a házad, a felét (se) fogja érni, és egy perc nyugtod sem lesz.
Ha bekerülnek egy osztályba, akkor jellemzően túlkorosak, a többi gyerek tehetetlen velük szemben, és az órák minőségét rontják.
Mivel a szép szóból nem értenek, mert funkcionális analfabéta az összes, marad az ütés.
De mi történik ha ütsz? Vagy rád mennek 8-an, vagy ti mentek 8 ellen 8-an de akkor már ugye rasszisták vagytok :)
Ha meg rendőrt hívsz, nem történik semmi, már ha kimernek menni a rendőrök, mert már olyanról is hallottam, hogy a rendőrök nem mertek kimenni az adott helyszínre, érted, a hivatalos rendvédelmi szerv nem mer kimenni, vicc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!