Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki szebb nálam, utálom...

Mindenki szebb nálam, utálom magam. Hogy lépjek túl?

Figyelt kérdés

Mindenki szebb, jobb társaság. Én még társalogni is alig tudok.

Szép nőies arca van mindenkinek, esküszöm rajtuk marad a szemem, pedig nem vonzódom a sajàt nememhez. Nekem kerek vagy teglalap és sorolhatnàm.. Olyan nevetséges. Nem az a szép nőies. Hajam sehogy se tetszik, ahogy hordom.. ha felveszek egy polot, ami ilyen sima polo, ugy nézek ki szószerint mint egy férfi..

2021. aug. 2. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Menj el fodrászhoz és vágass magadnak olyan hajat, ami megy a fejformádhoz! Esetleg rakathatsz bele valami melírt is.

Pólót nem kell hordani, ma már rengeteg helyről választhatsz a testalkatodnak megfelelő ruhát. Nézd meg, hogy mi áll jól!

Nekem pl körte alakom van, széles a csípőm, ezért olyan felsőket hordok, amik azt emelik ki, hogy felül vékony vagyok. Ha felvennék egy lenge felsőt, akkor úgy néznék ki, mint egy krumpliszsák.

A sport pedig mindig jót tesz. :)

2021. aug. 3. 08:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudatjuk, milyen vagy. Lehet, hogy csak te látod magad így. Nekem van egy barátnőm, aki alapból nem kifejezetten szép, de kihozta magából a maximumot, megtalálta a tökéletes frizurát, gondosan választja ki a ruhákat, amik jól állnak neki. Nem sminkelni magát erősen, visszafogott a sminkje, de pont nagyon jól áll neki. A kiegészítőkre is oda figyel. Sokat mosolyog, kedves, és nem műkedves, hanem tényleg segítőkész, odafigyel másokra. Mindenki imádja. Szerintem nem az a legfontosabb, hogy abszolút szép legyen valaki mindenki számára, hanem hogy értékes emberi kapcsolatai legyenek, és kellemes, pozitív benyomást keltsen. A férfiak is szívesebben és könnyebben ismerkednek egy természetes, helyes, kedves lánnyal, mint egy Barbie jellegű műnővel.
2021. aug. 3. 09:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Nőként nehéz öltözködni, mert nagyon sok a testalkat, de mindenki meg tudja találni azt, ami legjobban illik hozzá. Szóval hozd ki magadból a legjobbat, ha ezt szeretnéd, és ne irigykedj másokra, főleg olyan dologban nem, amiről nem is tehetnek.

Testedet fejlsztheted sporttal, edzéssel, tápanyagokra figyelve. És plasztika sem mindig elítélendő...

2021. aug. 3. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, tuti van jó tulajdonságod, azt erősítsd.
2021. aug. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!