Miért vagyok ilyen ronda?
Ronda vagyok, dagadt vagyok egyszerűen amikor belenézek a tükörbe csak elkezd folyni a könnyem. Most nézem a nyaralási képeket és jezusom olyan dagadtnak látom magam. Annyira rossz. Most fogytam 4 kilót így 61 kg vagyok és az a fura hogy néha vékonynak látom magam de az is csak a tükörben a képeken mindig akkora vagyok. 175 cm vagyok és tudom tudom, hogy ez normális súly hozza de akkor miért látom magam kövérnek. Annyira utalom magam hogy sírni tudnék ahányszor meglátom magam. Tényleg nem eszek gyors kajákat se üdítőt nem iszok (nem is szeretem) de mégis jaj életem van már ebből.
Nyugodtan jöhetnek a haterek hogy csak sajnáltatom magam és úgyis szépnek tálalom magam hidd el barátom akkor én lennék a legboldogabb:)
Esetleg valaki tud valami hatásos thigh slimmer edzést? Azt megköszönném
18L
Elvileg jó a súlyod,nem kell fogynod.
Ezen magadtól nem fogsz túljutni,de javithatsz rajta. Mondjuk sportolsz,és egészségesen kajálsz. Ettöl rosszabb nem lesz.
Nem tudom milyen a stilusod de azon is alakithatnál, attól is jobban érzed majd magad.
Smink meg a többi. A lelkeden nem tudunk segiteni.de van amin tudsz változtatni jóbb irányba azon változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!