Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen ronda?

Miért vagyok ilyen ronda?

Figyelt kérdés

Ronda vagyok, dagadt vagyok egyszerűen amikor belenézek a tükörbe csak elkezd folyni a könnyem. Most nézem a nyaralási képeket és jezusom olyan dagadtnak látom magam. Annyira rossz. Most fogytam 4 kilót így 61 kg vagyok és az a fura hogy néha vékonynak látom magam de az is csak a tükörben a képeken mindig akkora vagyok. 175 cm vagyok és tudom tudom, hogy ez normális súly hozza de akkor miért látom magam kövérnek. Annyira utalom magam hogy sírni tudnék ahányszor meglátom magam. Tényleg nem eszek gyors kajákat se üdítőt nem iszok (nem is szeretem) de mégis jaj életem van már ebből.

Nyugodtan jöhetnek a haterek hogy csak sajnáltatom magam és úgyis szépnek tálalom magam hidd el barátom akkor én lennék a legboldogabb:)

Esetleg valaki tud valami hatásos thigh slimmer edzést? Azt megköszönném

18L

2021. aug. 1. 21:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha még tanulsz, keresd fel az iskola pszichológust. Ha elmondod, mi a bajod, ő el tud téged küldeni a szakszolgálathoz, ahova ingyen is járhatsz elvileg, anyádnak meg nem kell elmondanod, főleg mert elmúltál 18. Ha dolgozol, akkor ki tudod fizetni magadnak.
2021. aug. 2. 10:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el sportolni, meg kajára odafigyelni,valószínüleg magas a testzsírszázalékod azért látod magad daginak.
2021. aug. 2. 16:03
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

A médiában állandóan tökéletes testű kisportolt emberek vannak, sokan hozzájuk hasonlítják magukat, gondolom te is nézed a modelleket, aztán hozzájuk képest rossznak látod magad.

Az a baj, hogy sokan nincsenek azzal tisztában, hogy az emberi test nem olyan alapvetően, mint a címlapfotókon a sztároké.

A súlyod normális, valószínű a kinézeted is, felnagyítod a hibáidat és feleslegesen ostorozod magad. Lemerem fogadni, hogy jól nézel ki, csak felfújod az egészet.

Biztos, hogy nem vagy dagadt, inkább egyél valami finomat bűntudat nélkül.

2021. aug. 2. 16:11
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
#13-asnak teljesen igaza van. A mai világgal pontosan ez a baj, ezért van ennyi önbizalomhiányos ember. Mert másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, és ez egy nagyon mérgező gondolkodásmód. Kérdező, kezdd azzal az önmagad elfogadása felé vezető utat, hogy letörlöd a Tik Tok és ehhez hasonló káros alkalmazásokat. Hidd el, jót fog tenni!
2021. aug. 2. 17:41
 15/27 anonim válasza:
40%

Jézusom, na az ilyen kis tini francoktól ráz ki a hideg. "Úristeeen úristeeen 155 CM vagyok és 45 KG és úristeeen milyen dagadt vagyok hát hogy lesz így pasííím meg sok menő barátooom" Valahogy így látom ezt az egészet, persze ehhez társul egy jó kis nyávogós hang is.

Hogy lehetsz ennyire ostoba, kedves kérdező? Én 170 cm és 70 kg vagyok, de leszarom, érted? Magas ívben szarok rá! Mert elfogadom! Mert én nem arra megyek, hogy más elfogadjon, de te minden bizonnyal arra mész, csak kicsit enyhíted a körülményt azzal, hogy neked nem tetszik. Gondolj bele rendesen és akkor rájössz, hogy hmm, valóban az érdekel, hogy másnak szépnek tűnjek. Hidd el tudom, ugyanez a megfelelési kényszer volt velem 16 évesen, amikor csak vékony lányok vettek körül. Pedig én sem vagyok egy túlhizott, de van rajtam egy kevés zsír. Na és?

Tudod, ez mutatja, mennyi különbség van 18 és 18 eves között. Mert én is annyi vagyok, de teljesen már felfogással, mint Te!

Tudod ez hiszti, nem több. És ezt nem kommentálom tovább. Megérdemled, hogy belebetegedj a nyavajgásodba! Én nem ajánlok neked pszichológust, csak egy nagy anyai/atyai pofont, ami majd észheztérít, hogy igen is szép vagy úgy ahogy vagy és nem ezzel kell törődni az életedben, mert úgyis lesz aki így szeret és elfogad.

2021. aug. 4. 13:44
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

15.

A kérdező nem azt mondta hogy másnak nem tetszik,hanem saját magának.

2021. aug. 4. 14:06
 17/27 anonim válasza:
0%
16. Hidd el tudom, hogy ez csak kifogás. Én is így voltam ezzel. Mindig azt néztem, hogy olyan vékony legyek mint mások, mert így sok barátom lesz, meg jobban elfogadnak. Úgyis mindig arra lyukad ki mindenki. Minden tini így van ezzel, de van akinék kicsit drasztikusabb a hiszti.
2021. aug. 4. 20:11
 18/27 A kérdező kommentje:

15. Köszönöm hogy leirtad a véleményed. Jelenleg nem vágyok kapcsolatra nem is volt és még nem is szeretnék. Úgy gondolom ameddig én nem tudom szeretni magam mást se tudnék boldoggá tenni. Barátaim pedig vannak nem sok,3, de pont elég és számunkra egyáltalán nem fontosak úgymond a közösségi kimozdulások. Egyszer kétszer találkozunk nyáron is meg ugye suliban ott vagyunk de ennyi. Ebben így ismeretlenül rosszul ítéltél meg és ezzel csak azt akarom mondani hogy nem másoknak hanem magamnak akarnék tetszeni. Lehet hiszti és akk hisztis picsa vagyok okes de még mindig jobb lenne ha úgy lennék hisztispicsa hogy tetszenek kicsit magamnak

Koszi szépen mindenkinek aki leirta a véleményét. <3

2021. aug. 5. 14:45
 19/27 anonim válasza:
48%
Egyébként igaza van a 15ösnek, az utóbbi válaszodból is látszik,nhogy csak sajnáltatni akaros magad.
2021. aug. 5. 15:15
 20/27 anonim válasza:
63%

15. Nem szégyelled magad? Hogy beszélhetsz így egy fiatal lánnyal, aki bár nem tehet róla, erős komplexusokkal küzd és tanácsokat vár, hogy le tudja küzdeni? Miért kell bántani? Ez nem hiszti. Igen is vannak ilyen emberek, de az egy jó pont, hogy legalább változtatni akar ezen.

Kedves kérdező: Ne foglalkozz azokkal akik csak még jobban el akarnak bizonytalanítani, érezd jól magad a bőrödben és jusson eszedbe mindig, hogy minden ember különleges a maga módján. <3 Viszont ha úgy érzed ez kevés, szerintem is fordulj pszichológushoz, sokat fog segíteni a látáspontodon. És fel a fejjel, mert tudom, hogy te is különleges és szép vagy! :) Mert mindenki az a maga módján!

2021. aug. 5. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!