Volt már olyan, hogy kempingezés/sátrazás (akár fizetős kempingben, akár a vadonban) közben összetűzésbe kerültél idegen emberekkel?
Egyik ismerősöm a Pilisben vadkempingezett egyedül és éjszaka arra ébredt, hogy beszélgetést hall, később kiderült, hogy egy teljesítménytúra résztvevői haladtak el mellette az úton.
Mondjuk nem történt semmi, csak szerintem elég para az éjszaka közepén emberek csoportjának zajára felkelni az erdő közepén :D
Hidd el hogy sokkal nagyobb para, ha medveszuszogásra ébredsz:) egyébként kishazánkban a vadkempingezés mindenhol tilos, különösen a pilisi parkeredő területén. Ennek megvan a célszerűsége.
Másfelől pedig illik legalább az alapokat megtanulni arról hogy hol és hogyan kell sátrat állítani ha már ezt csinálja az ember.
Teljesítménytúrázóként biztosíthatlak, hogy egyetlen rosszfej teljesítménytúrázóval sem találkoztam még, egyikünk sem vérívó, sőt kifejezetten segítőkészek vagyunk. Az erdőben a segítségnyújtás kötelező, amit egy teljesítménytúrázó a legszigorúbban be is tart, mert neki is bármikor szüksége lehet rá.
Fesztiválon egy részeg belezuhant a sátramba úgy, hogy én bent aludtam. Arra keltem, hogy rámborul a sátor, hirtelen azt sem tudtam hol vagyok eléggé megijedtem.
Amúgy aki fél az erdőben az ne menjen vadkempingezni, nekik ott van az éjszaka őrzött idegenektől elzart kemping.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!