Hölgyeim! Nudista kempingezésben, strandolásban, esetleg túrázásban idén nyáron benne lennétek? 34F
Olyan lányok/hölgyek jelentkezésére számítanék, akiknek van már nudista tapasztalatuk vagy nyitottak a nudizmus iránt.
Nehéz ehhez partnert találni, azonban egyedül sátrazni, strandolni vagy túrázni unalmas tud lenni.
Figyelem! Nem szexpartnert keresnék, hanem normális társaságot kötöttségek nélkül!
Nyáron Balatonberény az úticél, kora nyáron pedig túrázás később kitalált helyen.
Komoly érdeklődőkre és normális hozzászólásokra, üzenetekre számítanék.
Köszönöm!
34F
Bár férfi vagyok, de ne így próbálkozz.
Szinte esélytelen, meg először próbáld megismerni az adott lányt, akivel éppen beszélgetsz.
Igen, egy ismeretlen alak online nudista hirdetésére senkinek nem támad kedve jelentkezni.
Ha meg az egésznek semmi köze a szexhez csak barátokat, jó társaságot keresel akkor miért csak nők/hölgyek jelentkezését várod. :)
Csak a hülyének nem átlátszó ez az egész.
Nyitott vagyok a normális ismerkedésre természetesen a hölgyekkel és szívesen beszélgetek.
Itt széleskörben lehetséges a kapcsolatfelvétel, mégha számítok is arra, hogy nem mindenki nyitott a nudista dolgok iránt. Ezt tiszteletben tartom, hisz nem vagyunk egyformák.
Én arra a néhány százaléknyi személyre számítanék, akit érdekel a dolog 🙂
Ha a saját nememmel nudiznék, felmerülne a gyanú, hogy meleg vagyok! Ezzel ellentétesen én heteró vagyok 🙂
A bizalmatlanságra számítottam a kérdés feltevésekor!
Nudista FB csoportok szabályzatai nem támogatják a társkeresőzést, egy nudista kempingben pedig nem illik odacsapódni egyedül másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!