Van bármi értelme pszichológushoz járni? Gondjaim vannak bőven, amihez szakemberre mindenképp szükség van, de kevésnek érzem valahogy
9. Hogy érzed azóta magadat?
Még mindig jársz pszichológushoz?
Milyen időközönként jársz-jártál hozzá?
Mire jöttél rá azóta?
12-es, a 9-es vagyok
A legutolso kommentem utan meg egy fel evet jartam. Egy uj pozicioba kerultem, amitol nagyon feltem, es kellett egy kivulallo, akinek elmondhattam a ketsegeim es segitett az elso idokben. Azok a beszelgetesek nagyon hasznosak voltak, es sokszor elojonnek azok a dolgok, amiket a kollegak kapcsan beszelgettunk. Azota is abban a pozicioban vagyok, nagyon szeretem.
Akkor lezartuk a terapiat, en el is faradtam, ugy ereztem, hogy a vege mar nagyon felszines volt. Majd egy ev mulva ujra megkerestem, mert uj fordulatok alltak be az eletemben, es most ereztem azt, hogy megertem azokra a temakra, amiket korabban kerultem. Kis turelmi ido utan tudott fogadni, de ugy alakult, hogy csak nehany alkalom lett belole. De ezek is helyreraknam bennem erzeseket, es hogy miert szorongok a fogorvosnal mar-mar rosszulletig.
Amugy le a kalappal a pszichologusom elott: 1 ev kihagyas utan is ugy emlekszik mindenre velem kapcsolatban, mintha ki sem raktam volna a labam a rendelobol. Eszmeletlen, ez az igazi figyelem. Es el is szegyelltem magam, hogy en mennyire nem figyelek :(
13. Köszönöm szépen.
Meg tudnád adni az elérhetőségeit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!