Szerintetek a halálra kövezés mennyire fájhat?
Addig érik a testedet fizikai sokkhatások dinamikusan, amig a szerveid fel nem szakadnak és belső/külső vérzésbe bele nem halsz.
Szerintem igen csak fájdalmas lehet.
Az nem jó és kb hány perc múlva hal bele az ember?
Ilyet nem szeretnék át élni az biztos szörnyű lenne
Az attól függ, mekkora kővel, illetve milyen erővel dobják az illetőt.
Ha úgy találja el egy olyan méretű kő, akkor eszméletét veszti, és kb 5 perc múlva vége.
De ez akár fél-1 óra is, attól függ, hol találják el.
Akkor gondolj bele, hogy a kerékbetörés milyen lehetett.
Meg a keresztre feszítés. Kiszögeltek, aztán addig voltál ott, amíg éhen/szomjan nem haltál, vagy egy vadállat intézett el. De sokszor volt olyan, hogy akár több napig is ott volt az illető, ez sem kellemes.
Igazából egyik kivégzési módszer sem kellemes. Talán ha fejbelőnek. Azt már úgysem fogja érezni.
Hat ez egy előre megjósolhatattlan dolog... agyon lehet valakit dobni 1db kővel is úgy, hogy megnyekken rgyből... de ki lehet bírni akár 100akat is...
Egyszer egy kosárlabda tarkón talált, én magát az ütést sem éreztem, csak annyit vettem eszre, hogy az egyik pillanatban futok a tesi teremben, a következő pillanatban pedig 3 mentős bácsi áll körülöttem... a két pillanat között állítólag 20 perc tellt el, és aki mögöttem futott, még meg is taposott meg rámesett, nekem ebből már semmi nem volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!