Hogy fogtok reagálni, oltottak, ha a közelgő 4.hullám korlátozásai ugyanúgy rátok is vonatkozik majd, mint az oltatlanokra?
Csökkenti, nem megszünteti. Érdekes, hogy "értelmiségi" létedre azt sem érted, amit saját magad írsz. A konteo jelentésének meg nézz utána, mert az, hogy az oltás nem szünteti meg a fertőződést és terjesztést, az nem konteo!
A vírust meg nem a szervezet termeli:DDD
Kedves 31.-es!
1.) Senki nem irt megszuntetest, csokkenest irtunk.
2.) Virusok szaporodasa, 10.-es biologia tananyag: “ A vírusok sejtélősködők. Saját anyagcseréjük nincs, kizárólag más élő szervezetek sejtjeiben, azok anyagait, sejtalkotóit felhasználva képesek sokszorozódni.”
Erdekes a lenezesed az ertelmiseggel kapcsolatban, mikor te ezzel szemben a sima kozepiskolai tananyag sem erted es ismered…
32-es!
"Azért vettem fel az oltást, meg a családom, és hogy ne fertőződjünk meg, vagy ne fertőzzük le egymást."
Ez a 10-es válasz, szó nincs benne csökkentésről. Erre reagáltam a 17-es válaszomban.
A vírusokat nem a szervezet termeli, ha nem jut be a vírus, akkor magától a szervezet nem állítja elő, ezért a vírus szaporodása sokkal megfelelőbb kifejezés.
Nem nézem le az értelmiséget, csodálkozom, hogy vannak köztünk ilyen értelmiségiek is
Engem oktatlanként már csak szórakoztat az ilyen veszekedés mint amit itt leműveltek páran
jobb mint néhány sorozat..de inkább az érdekelne h mikor "jár le" az oltásigazolás ..fél évet mondtak de emelhetik egy évre is,tehát lassan elérkezünk oda is h a nagytöbbségnek megszűnik..és sokan nagyon sokan nem óhajtják magukat újra oltani, ez legibkább az egészségügyben kérdéses mert ők kaptak elsőnek és jelenleg őket kényszerítenék..szóval lassan de biztosan megszűnik az oltáskedv..terjünk vissza erre a vitára félév múlva..
Kérdező: "Semmi különbség nem lesz, hisz ti is fertőzhettek."
Aha, ok, akkor miert koti pl Malta az oltashkz a beutazast? Miert vezetik be tobb orszagban a green passt? Ebben te hol latod azt, hogy az oltottakat korlátoznák, szerintem pont h forditva. Aki nem oltott, annak vertesztet kell csinaltstnia arrol, hogy van-e antitest a vereben, vagy teszteltetheti magat jo pénzért, legyen szo antigen vagy PCR tesztrol. Csak egy pelda: Csehországban eddig ingyenes volt az antigenteszt mindenkinek, akinek volt cseh biztositasa. Ez szeptemberben meg fog szunni.
Ezekbol a lepesekbol is latszik, hogy bar lesz 4.hullam,aki be van oltva konnyebben kozlekedhet, szabadabban elhet, mint az, aki nincs.
Az mas kerdes, hogy en sem a kartya miatt oltakoztam.
Gyerelejóisten.
"én a vírus ellen oltattam be magam védőoltással, mi ebben az átverés?"
Az, hogy a vírus akkor is bele mászik a szervezetedbe ha 4846474874747 oltást nyomnak beléd.
Tehát fogalmad sincs mi ellen oltattam be magad, ez az átverés.
Vírus ellen NINCS!!! És nem is lesz oltás.
A tüneteket enyhíti elvileg.
Tehát ez kB olyan mint ha fájna a fogad be eszel 1 gyógyszert aztán nem érzed.
De attól mégy lyukas marad a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!