Miért ezen tényezők alapján mérik az ember értékét a mai társadalomban? (Többi lent.)
Feltűnő, hogy manapság már szinte csak az számít, hogy ki mit tett le az asztalra, milyen végzettsége és munkahelye van.
Mert megfigyeltem, hogy azt az embert, aki például csak érettségivel rendelkezik, és nincs munkája, semmibe veszik, megvetik, lenézik.
10:15
Ez jogos, nem te kerestél meg "ítéletet" mondani felettem. Csupán arról van szó, hogy az ismerőseim (nem családtagok) is mondogatják, hogy tegyek le többet az asztalra. Illetve, ugyebár itt, a Gyakorin is, a kiírt kérdésemnél.
Minek tetted fel a kérdést, ha csak a saját egód által vélt dolgot fogadod el igaznak?
Mégis, mi pozitívum van a munkanélküliségben? Csak az nem dolgozik, aki nem is akar. Gyárba, boltokba mindig keresnek embert.
Az élet, ami élsz, az rólad mutat egy képet. Ezen nincs mit csodálkozni. És a legtöbb közeli hozzátartozónk csak azért mond szépeket, hogy még véletlenül se bántson meg az igazsággal, ergó hazudnak. Mivel a legtöbb ember képtelen elfogadni a fájó igazságot.
Ha nem vagy munkaképes, akkor százalékoltasd le magad és akkor a kutya nem fog veled foglalkozni!
Bár nekem van olyan kolléganőm, aki ugyanezekkel a problémákkal pénzügyi vezető, (gazdasági igazgató) csak ő szedi a gyógyszereit, így tökéletesen alkalmas munkavégzésre.
Le vagy rokkantosítva? Ha igen, hány %-ra?
Ha van rokkantnyugdíjad, akkor is jó lenne valami elfoglaltság, jót tenne az állapotodnak. Szerintem állatokkal vagy növényekkel foglalkozni, akár csak egy virágoskertet rendben tartani, az neked való feladat lenne.
Ui. Aham, persze,nem a munka határozza meg az embert?! 😂
Viszont kihat rád, ha utálattal, gyomorgörccsel mész be dolgozni, előbb vagy utóbb, de ez fizikálisan meg fog betegíteni, életunt és befásult leszel.
Aki képes ilyen munkahelyen dolgozni, így élni, az a személyiségéről is megmutat jó sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!