Miért nézett nőnek a bácsi? Illetve, mi okból kifolyólag méregetett furcsán mindvégig?
A metálos zenei érdeklődésemből adódóan hosszú, kiengedett hajam van, és egyelőre még rövid szakállam (volt már nagy is).
Van viszont egy olyan problémám, hogy esetemben Gynecomastia (nagy mellek) betegség/torzulás áll fenn, ami még a 11-14 éves korom között szedett pszichiátriai gyógyszerek miatt alakult ki sajnos, hormonzavar folytán.
Ráadásul a hangom is vékonyabb az átlagosnál, de azért érezhető "belőle" a férfias hangzás.
A magasságom pedig 182 cm, tehát nem vagyok alacsony.
Lényegre térve, a következő történt:
Elkísértem a 80 éves nagyapámat az onkológiára, és ő bemutatott egy ott várakozó, 70 éves bácsinak, aki bemutatkozáskor először nem akart kezet fogni velem, és megdöbbenve azt mondta: "Maga nem nő?" (vagy valami ilyesmi), és nagyon furcsán bámult rám. Mondta nagyapám, hogy "ő fiú, és az unokám", erre nagy nehezen kezet fogtunk, de a várakozás során végig fura módon méregetett engem, mintha (nyilván tévesen) melegnek/transzneműnek hitt volna, vagy valami ilyesmi. (Mi egyéb képzelt okból nézhetett volna így rám?)
Agyilag és látásilag is egészséges volt a szóban forgó bácsi. Igaz, maszkot viseltünk, ami takarta a szakállamat.
(28 éves vagyok egyébként.)
Mert lányosak a vonásaid és "jó" csöcseid vannak?
Elmennék a helyedben plasztikára vagy konzultálnék orvossal, hogy nem lehetne-e tesztoszteront adagolni, hátha eltűnnek a mellek.
Egyszerűen tényleg transzinak tűnhettél a számára. Ez van, fogadd el vagy tégy ellene.
12:27
Inkább azt a megoldást választanám, hogy nem törődök mások véleményével, minthogy megműtsenek. Legfeljebb a tesztoszteron jöhet szóba.
Egy. Hetven eves nem bacsi meg. Ketto. Tudod, mikor volt fiatal? Mikor minden valamirevalo pasinak hosszu haja volt.
Plusz annyira gyenge troll vagy.
12:50
Teljesen komoly a kérdés, nem vagyok troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!