Hogyan viszonyultok a boltokban lévő húzható és kézben is vihető bevásárló kosarakhoz?
Figyelt kérdés
Magam részéről én mindig kézben viszem. Extrém nagy bevásárlás esetén kocsit használok. Ezeket a kosarakat húzogassák az idős vevők, akiknek tényleg 3-4 kg is nehéz, és örülnek ha maguk el tudnak menni boltba, de az izompacsirták vigyék kézben. Ma a pennyben egy 50-60 év körüli férfi rámordult egy 20-25 év körüli fiúra, miután harmadik alkalommal húzogatta a kosarat előtte. A kosárban volt 2-3 zacskó chips féle, pár szem gyümölcs, meg 2 bádog doboz üdítő vagy energiaital.2021. júl. 24. 15:00
31/32 anonim válasza:
Nem szeretem, mert nekem rövid a nyele, le kell hajolnom kicsit (pedig 188 cm vagyok, nem extrém magas). Kézben vinni meg a már említett okok miatt szr. Inkább kocsi kevés dologhoz is, ha nincs kisebb kézben vivős.
32/32 anonim válasza:
Van itt egy lidl. Az ÖSSZES hibás. 50 alkalommal voltam már ott kb és kivétel nélkül durván törött, alig lehet húzni, megy jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!