Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a boltokba...

Hogyan viszonyultok a boltokban lévő húzható és kézben is vihető bevásárló kosarakhoz?

Figyelt kérdés
Magam részéről én mindig kézben viszem. Extrém nagy bevásárlás esetén kocsit használok. Ezeket a kosarakat húzogassák az idős vevők, akiknek tényleg 3-4 kg is nehéz, és örülnek ha maguk el tudnak menni boltba, de az izompacsirták vigyék kézben. Ma a pennyben egy 50-60 év körüli férfi rámordult egy 20-25 év körüli fiúra, miután harmadik alkalommal húzogatta a kosarat előtte. A kosárban volt 2-3 zacskó chips féle, pár szem gyümölcs, meg 2 bádog doboz üdítő vagy energiaital.

2021. júl. 24. 15:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Húzom magam mögött,de nem szeretem őket.Kényelmetlen.

Hagyományos kosárral szeretek vásárolni.

2021. júl. 24. 19:20
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
Ha van hagyományos kosár, akkor azt választom. Ha nincs, akkor húzom, mert emelve szétveri általában a lábamat, annyira rossz a fogása/súlypont eloszlása. Igen, pár könnyű dolgot is húzok inkább, sőt, még üres állapotában is.
2021. júl. 24. 21:42
 23/32 anonim ***** válasza:
49%
17-es hagyjál már a hülyeségekkel, igen, én kövér vagyok, 80 kg, ellenben nem vagyok lusta, sokat cipelem a 15 kilos lányomat, minden nap sétáltatom a 40 kilos kutyámat, napi 20.0000 lépésem van (10+ km) és 10 km biciklizésem, és szinte napi szinten kertészkedek este még. Az 5 km-re levő munkahelyemre is simán legyaloglok, ha van rá idő ritkán jár a BKV ezen a vonalon. Mégsem fogyok, pedig nem is mondhatnám hogy zabálok, bár tény hogy ehetnék egészségesebben. Nem hiszem hogy a kosáscipelés fogyasztana le 😂😂 Én sokszor gyerekkel megyek, nem is kivitelezhető hogy fogjam a kezét, válogassak meg még cipeljem a kosarat.
2021. júl. 25. 08:33
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
#23-as, érdekes. Elvileg mindenki mindent jól csinál, mégis mindenhol csak kövér embereket látni.
2021. júl. 25. 08:46
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki mit csinál jól, nem foglalkozok másokkal.
2021. júl. 25. 09:32
 26/32 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik azért sipákol, mert egy HÚZHATÓ kosarat “ciki és béna” rendeltetésének megfelelően használni (remélem, max 14 éves az illető), a másik meg levezeti, hogy azért kövérek az emberek, mert nem kézben visznek egy olyan tárgyat, ami nem arra való alapvetően.

Gratulálok, a gyík ismét megmutatta a színvonalát.

2021. júl. 25. 09:54
 27/32 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig felemelem a kosarat, mert úgy gyorsabban tudok vele haladni és egyszerűbb irányítani is. Edzett vagyok és türelmetlen, nekem így a legegyszerűbb. Az pedig nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, illetve az sem, hogy hogyan viszik a saját kosarukat.
2021. júl. 25. 10:14
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Utálom őket, nagyok, órmótlanok, magad után kell húzni mert cipelni nagy nekem, folyton bele rugok, lábamba akad stb stb.

Jobban szeretem a kis kézben vihető kosarakat

2021. júl. 25. 12:49
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút nem lehet kézben vinni, szétüti a lábam.
2021. júl. 25. 12:53
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha tudok, akkor én mindig a kézben vivős kosarat választom, ill. ha sok mindent veszek, akkor a tolós kocsit, de nem ilyen humánus szempontokból, hogy kinek maradjon meg a húzós, hanem mert nekem az szokott lenni a kényelmesebb... de van, hogy a húzósat választom, mert nem veszek sok mindent, bent meg csak húzós van a bejáratnál. A kérdésben szereplő 50es pasi meg egy bunkó. Miért zavarja az, hogy hányszor megy el előtte egy másik ember, és minek kémleli a kosár tartalmát...
2021. júl. 26. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!