Miért van most annyi vallásos ember, aki ráadásul meg akarja téríteni a másikat?
Szerintem azért, mert reménytelen időket élünk, és csak céltalanul tengetjük a napjainkat, de nem tudunk igazán élni.
A vallással az emberek igyekeznek valami jelentőséget tulajdonítani a földi idejüknek.
Én eddig is vallásos voltam, és nem akartam eddig sem, és most sem senkit sem megtéríteni. Mindenkinek saját döntése miben hisz, felőlem hihet három fejű, dinoszaurusz alakú hibrid gyíkember terminátorokban is.
A kérdésedre meg az a válasz, hogy reménytelen, kilàtàstalan életet élünk, amiből úgy néz ki soha nem lesz kiút, mert soha nem fog ez az egész véget érni.
Vidiripi
Valaki árulja már el hogy hogyan kell megtéríteni egy szabad akarattal rendelkező embert!
- Az hogy valaki beszél a hitről az nem jelenti azt hogy ez által az a másik ember már meg is tért!
Megtérni csak akkor fog ha ő maga is akarja. Mert ha nem akarja akkor beszélhet neki a világ összes hívője akkor sem fog megtérni!
Vajon mihez kell jobban a nyitottabb gondolkozás?
- Ahhoz hogy úgy lássa valaki a világot hogy az akár tervezett is lehet vagy ahhoz hogy úgy lásd a világot hogy az valahogy véletlenül létrejött és ilyen lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!