Melyik kategóriába tartoztok? Akik minden idejüket munkával töltik hogy minél több pénzük, stabilitásuk legyen, vagy akiknek egy főállás mellett van szabadidejük is, hogy ne égjenek ki?
A párom felhozta hogy ami szabadidőnk van, tölthetnénk munkával is ahelyett, hogy csak itthon pihengetünk. Erre én azt mondtam hogy így is elég sokat dolgozunk. Van heti 1, de inkább 2 szabadnapunk. Ilyenkor én szeretem kipihenni a hét fáradalmait, foglalkozni egy kicsit magunkkal. És igazából Ő is eléggé kíván már, szóval nem értem hogy gondolja.
Ezen kívül tanulunk is mindketten munka mellett.
Ti melyik kategóriába tartoztok? Aki dolgozik míg bele nem gebed, vagy akinek nem csak a munka az élete? F
Ez jogos #1, csak mellette tudni is kell élni. Úgy értem, meg kell találni azt, ami az adott illető számára azt jelenti, most él.
Ez sokaknál, köztük részben nálam is hiányzik.
Van annyi pénzem,mint korábban soha, mégis megváltás lenne, ha nem kelnék fel holnap reggel 🤷🏻♂️
A jelenlegi munkám minden pillanata szenvedés, de már az is,hogy erről írok.
Viszont be vagyok szorulva, de már dolgozom a helyzeten. Csak most meg emiatt nem fogok élni, mert egy jobb munka reményében fektetek bele egy tanfolyamba, arra a pénz mellett idő és energia is megy, amit nem sajnálok persze.
Saját mondásom:
Pénzt bármennyit össze tudsz gyűjteni. Időt viszont nem.
Megint az egybites gondolkodás.
A 2 között vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!