Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon sokat költekezek ok...

Nagyon sokat költekezek ok nélkül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma vettem meg a 30. pár szandálom. Bizony jól olvasod, mondjátok van rajtam kívül itt más boltkóros is? Semmi szükségem ennyi cuccra, de 1 éve lett munkám, azóta folyton elverem az összes fizetésem főleg ruhára meg sminkre. És nem is olcsón, képes vagylk kiadni 10 ezer forintot a negyedik szempillaspirálra ami csak romlik. Turkálóra váltás segítene? Ott sok időt tudok tölteni és nehéz elkölteni ennyi pénzt mégis megmarad az élmény. Tippek?
2021. júl. 23. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tényleg túlzás. Bár attól függ milyen az anyagi helyzeted, hogyan nőttel fel.

Én is ha tehetném minden héten vennék cipőt, táskát, most ezekre vagyok rákattanva. De sajnos nem tehetem meg, elég szegény családból származom, most jobb kicsit a helyzetem. Viszont nemsokára költözni fogunk saját lakásba, fizetni kell mindent, nem fogja futni sok cuccra, ezért most az elmúlt hónapokba igyekeztem beszerezni minél több jó cuccot.

Szóval ha megengedheted magadnak tedd, de azert gondolj kicsit a jövődre is.

2021. júl. 23. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Önfegyelem. Először is fizetéskor tedd félre azt a pénzt, amihez nem akarsz hozzányúlni. Nyiss olyan bankszámlát, ahol ezt tudod menedzselni.

A többit be kell osztani a szokásos rezsi, kaja, stb-re.

És ha marad még párezer, csak azt költsd ruhákra...

2021. júl. 23. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek így kellene tennie, hogy pörögjön a gazdaság. 😂🤣😂🤣
2021. júl. 23. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

Ne költekezz nagyon sokat ok nélkül!

2021. júl. 23. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Vezess listát 2 hónapig, hogy mennyit költessz. Gondold át, hogy helyette ezt mire költhetnéd. Adakozz helyette.
2021. júl. 23. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez az adakozz helyette egy akkora orbitális baromság hogy az hihetetlen. Egyetlen csoportnak érdemes adakozni, az a gyerekek esetleg a fogyatékkal élők, mindenki más képes megteremteni az anyagi javait csak nem akarja. Mert lusta, mert sz.rik bele. Amikor egyetemista voltam én is adtam minden második csövesnek aztán mióta dolgozom és tudom, hogy ténylegesen mi a pénz értéke senkinek nem adtam semmit pedig millió felett keresek. Mindenkinek lehetősége van dolgozni, csak nem akarnak.
2021. júl. 24. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!