Mi a különbség az ENFP és az ESFP személyiségtípusok között?
@7: Valamit nagyon benéztél. Az N azt jelenti, hogy intuíciókra támaszkodnak amikor a világot megismerik, nem az érzékszervek által közvetített információkra. De ez NEM azt jelenti, hogy összekeverik a fantázia, a mesék világát a valósággal. Aki mesékben és kisujjból kiszopkodott marhaságokban hisz az nem xNxx, hanem valami baja van.
Üdv: egy ateista ENFP, aki a világ megismerését baromi izgalmasnak tartja, de a valóságra kíváncsi, nem képzelgésekre.
Szerintem nem is írt semmi ilyent a 7-es.
Az ilyen fajta gondolkodást egy ESTJ-től csak elnézi az ember, ha egy kicsit lesajnálva is de egy N-hez valóban méltatlan!😀
Nem vagyok egy nagy ezo-mezo fan, a tudományt szeretem de ez a fajta szemlélete a misztikának, inkább tűnik fogyatékosságnak mint kritikus gondolkodásnak. Bocs 😀
13: Nem kell a púder! Beépített ESTJ ügynök vagy az ENFP-k között! 😅
(Csak vitzelek ám! 😊)
Amúgy van vkinek ötlete erre?
NeFi után olyan, mintha valami brutál gang-bang parti lett volna a traitek között, őskáosz! 😂
Most vagy ennyire dinka vagyok, vagy nem válaszoltam őszintén?
(trenzlét jellegű problémát kizárnám, állítólag egész okésan gagyogom az angolt, persze mókás akcentussal, bár itt olvasni kellet, na mindegy...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!