Van abban bármi beteges, ha valakit irritálnak bizonyos emberek a buszon, utcán? És gyomorgörcse van már attól ha látja, hogy egy buszon kell mondjuk utazni velük
Amíg nem hányod el magad vagy kapsz pánikrohamot, addig nincs.
Ahogy öregszem én pl. a részeg, a sz.rszagú és a tülekedős hangos emberektől akadok ki, inkabb leszallok vagy átmegyek a jármű masik végébe.
amíg bkv val voltam kénytelen közlekedni fiatalon nekem 1etlen olyan dolog volt ami kicsinált.
amikor vki úgy rágózott, hogy nyitott szájjal és közben csámcsogott hozzá.
ettől kb levert a víz.
úgyhogy leszálltam a villamosról és átszálltam egy másik kocsira ilyenkor.
a következő, hogy tavaly eltört a karom és a gipsz miatt nem tudtam vezetni, így újra bkv znom kellett 1 darabig.
erre a hajléktalanok meg kitalálták, hogy ha nem adok nekik pénzt a villamoson, akkor rám köhögnek.
a villamoson nincsen kamera csak a buszokon, ezért semmi probléma nem lett abból, hogy fullba pofán rúgtam ezért párat.
És azt honnan tudod agyatlan négyeske, hogy ki a meleg?
Kérdező, ez attól függ. Egy normálisan viselkedő gyerektől nem reális a gyomorgörcs, de ha ténylegesen problémás, bunkó, kötekedő, beállt nyomorékokkal kényszerülsz együtt utazni akkor reális a gyomorgörcs, az ilyet mindenki normális utálja. (A négyes is ilyen tapló típus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!