Nagyon fehér bőrű vagyok így kapok megjegyzéseket, beszólásokat. Hasonló helyzetben lévők ti hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Jönnek ezzel a "jaj, nincs színed, miért nem vagy egy kicsit a napon." Azért mert nem akarok barnulni. Nekem így jó, ha tehetem nem megyek napra, ha meg napon kell lennem akkor kenem magam. Ezt el is mondom nekik mindig, de jön a szokásos D vitamin, sápadt vagy, egy kis szín nem ártana. Mit mondjak, hogy leszálljanak rólam? Ezeket ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól is mindig megkapom. Próbáltam nem figyelni, elengedni a fülem mellett de baromira zavar, mikor ez az első megszólalás, hogy "jaj de fehér vagy, hát napozz már egy kicsit! " Valaki ilyen helyzetben? Hogy kezelitek?2021. júl. 18. 11:43
21/24 anonim válasza:
#20: A olyan férfiaknak, akire te gondolsz lehet. Mert ők már legalább 30 évesek, és abba a divatba nőttek bele, amikor még szép volt a sötét bőrszín. Most kérdezz meg egy 25 év alatti fiút. 90%-a azt fogja mondani, hogy a világos bőrszín szebb. Én 21 vagyok, mindenki a világosabb bőrszínt szereti az ismerőseim közül, kivétel nélkül.
22/24 anonim válasza:
Magyarorszagon mindenert beszolnak. Engem is nok bsztattak, de az igazsag az, hogy nemcsak en voltam elegedett azzal, ahogy az Isten teremtett, hanem ferfiak is a feher borert kulon meg voltak veszve. Sotet hajjal, se anyajegy, se stria, se visszer. Mindig szoborhoz hasonlitottak.
Azert a multido, mert mar olyan helyen elek, ahol nem szokas beszologatni.
23/24 anonim válasza:
Nekem is nagyon fehér a bőröm, megkaptam már én is, hogy biztos nem megyek sehová nyáron, ne vegyek fel rövid nadrágot, mert megvakul, aki rám néz stb. Amúgy engem nehezen fog meg a nap, és akkor is inkább csak leégek, a szolárium pedig szerintem őszintén az egyik legnagyobb butaság, pénzkidobás. Én már kibékültem a fehérségemmel, csak azért nem fogok rajta változtatni, mert egyeseknek nem tetszik.
24/24 anonim válasza:
Egészségtelen vagy? Nem? Akkor kussoljanak.
Nekem nincs retardált ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!