Nagyon fehér bőrű vagyok így kapok megjegyzéseket,
beszólásokat. Hasonló helyzetben lévők ti hogy
kezelitek?
Figyelt kérdés
Jönnek ezzel a "jaj, nincs színed, miért nem vagy egy kicsit a napon." Azért mert nem akarok barnulni. Nekem így jó, ha tehetem nem megyek napra, ha meg napon kell lennem akkor kenem magam. Ezt el is mondom nekik mindig, de jön a szokásos D vitamin, sápadt vagy, egy kis szín nem ártana. Mit mondjak, hogy leszálljanak rólam? Ezeket ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól is mindig megkapom. Próbáltam nem figyelni, elengedni a fülem mellett de baromira zavar, mikor ez az első megszólalás, hogy "jaj de fehér vagy, hát napozz már egy kicsit! " Valaki ilyen helyzetben? Hogy kezelitek?
(előző vagyok. Azt azért hozzá tenném, hogy nem tudok barnulni. Néhány hete volt egy időszak, amikor 3napig folyamatosan Budapest utcáit jártam, délelőttől estig, mindenféle naptej nélkül, átlag 38°C-ban. Azaz messze nem csak 15perceket voltam a napon. Leégni rendesen leégett a szabadon hagyott karom és a vállam, barnulni egy árnyalatot sem barnultam. Van ilyen :)
2021. júl. 18. 12:11
13/24 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, amikor konkrétan meleg srácok néztek rám furán és ment az összesúgás, mutogatás, hogy "nézd már miylen fehér".
Bezzeg ha én kezdtem volna ujjam mutogatni rájuk, hogy nézzétek már, b..zik akkor az úgy nincs rendben.
Ennyit a fene nagy elfogadásról.
2021. júl. 18. 12:12
14/24 anonim válasza:
(előző helyett a 9-es)*
2021. júl. 18. 12:12
15/24 anonim válasza:
“Bőrrákom volt, nem akarom, hogy kiújuljon….”
2021. júl. 18. 12:13
16/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kellene ezzel törődnöm de ma is kaptam megjegyzést a kedves szomszéd nénitől, hogy jaj de fehérke vagyok. Hát oké. Tudom, hogy nem kellene érdekelnie de minek jegyzi meg? Miért mondja? Tudom, hogy fehér vagyok minek megjegyezni. A fekete hajúaknak se jegyzik meg, hogy milyen fekete a hajad.
2021. júl. 18. 12:13
17/24 anonim válasza:
#13, ilyen ez, attól, hogy valaki homoszexuális, még lehet egy bunkó paraszt. A szexualitása nem határozza meg a személyiségét, pedig sajnos sokan ezt hiszik.
2021. júl. 18. 12:14
18/24 A kérdező kommentje:
Jövő héten lesz egy nagyobb családi összejövetel és már várom, hogy a rég nem látott rokonok "vicceskedve" megjegyzést tegyenek. Nem akarok velük tiszteletlen lenni, de felfoghatnák hogy ilyen vagyok ès azt is, hogy nem, nem akarok napozni.
2021. júl. 18. 12:19
19/24 anonim válasza:
Én lesz4rom, nekem tetszik a fehér bőr. Sokat teszek érte hogy véletlenül se barnuljak le.
Szerintem látják rajtam hogy nagy ívben lesz4rom ha a bőrszínem miatt szólogatnak be, mert 1-2 próbálkozás után leállnak.
2021. júl. 18. 12:20
20/24 anonim válasza:
annak ellenére, hogy a 10es válasza full nem igaz, mivel a férfiaknak a szépen lebarnult sportos női test tetszik... a lényeg a beszélgetés irányítása.
vagyis nem érzelmi alapon elkezdesz mentegetőzni, hanem visszakérdezel valami egészen mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!