Ha egy idős néninek a családja nevet, mert virágot kapott a mamájuk ajándékba, de az idősebb generáció nem mer kérni a családtól dolgokat, de a környezettől meg elvárja a segítséget, akkor hol kell rendet rakni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 23:00
12/22 anonim válasza:
Na jól van, szórakozzál máshol.
13/22 A kérdező kommentje:
Vér szerinti családtagjaitól nem mer kérni semmit, de a távolabbi ismerősöket, meg lejáratná némi támogatásért. Én eddig, ha nem is tetszett valakinek az ajándéka, annak is örültem, nem támasztottam további elvárásokat velük szemben.
2021. júl. 15. 23:29
14/22 anonim válasza:
felmászott a nyúl a fára,
jaj de szépen kukorékol,
piros csizma van a lábán,
nem süt a nap a szemébe
16/22 anonim válasza:
Írd már újra a kérdést légyszíves kedves kérdező. Persze csak ha szeretnél válaszokat.
18/22 anonim válasza:
Én holnap mákos tésztát főzök.
19/22 anonim válasza:
Jól beszívtál kérdező!
Aludd ki magad, holnap vedd elő újra ezt a kérdést, talán akkor jobban fog menni.
20/22 anonim válasza:
Bárcsak megtalálnánk az összefüggéseket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!