Az emberek többsége kövérnek tart. Szerintetek tényleg elhízott vagyok? (Kép lent) 19f
Apám is állandóan azzal jön, hogy le kéne fogynom, mert nem egészséges ennyi súlyfelesleggel élni. 190 cm vagyok, úgyhogy nem vagyok egy törpe, pocakos fiú, ennek ellenére valóban kellene fogyjak egy 10 kilót minimum. Most 101 kg vagyok, jelenleg az az elsődleges célom, hogy levigyem 100 alá.
Szerintetek is el vagyok hízva? Annyira rosszul esik, pedig 112 kg voltam decemberben és azóta próbálok mindent megtenni, hogy egészségesebb legyek (a családban többen vannak/voltak cukorbetegek)
Vélemények is érdekelnek.
Az agyamra megy a sok ember aki szerint az anorexiás alkat az ideális és, amikor valakinek van egy kis hasa vagy nem lógnak ki a csonjai, akkor fogynia kéne...
Nem vagy kövér!
Nem vagy kövér, csak edzetlen. Ha már lenne rajtad valami izom, akkor az a kis pocak se lenne olyan vészes. Szerintem súlyzózz.
(N)
Inkább az a baj, hogy puhány vagy, de nagyon. Nekem vékonyka nőként több izmom van hallod :D Pedig nekünk nőknek elég nehéz izmot építeni.
Nem kell koplalnod, de szerintem mindenképp kezdj el edzeni, mert ez ilyen lekvár testalkat.
#19 vannak elfojtott frusztrációk, látom :D Pikkelt rád a tesitanár általánosban? Add ki magadból bátran.
Amúgy semmi rosszat nem tesz magával a srác, ha kicsit elkezd sportolni, szóval nem kell őt ennyire félteni. A fogyókúrát én sem ajánlottam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!