Nehéz lehet halottakkal dolgozni?
Figyelt kérdés
Ma lattam kettő fiatal férfit ahogy emeli- hozza- viszi a testet, közben vidámak voltak.2021. júl. 12. 14:06
1/10 anonim válasza:
Agyhalottakkal nehezbb lehet .. Azokból van a több..
2/10 anonim válasza:
Persze a munkától függ, mert ha beosztják valami munkára, akkor csak ot van nem dolgozik, mert ugye halott.. De a statisztikában meg kell, mert ugy van ki a "létszám" .. még ha már csak papiron is.. )))
3/10 Metionin válasza:
Kell hozzá egyfajta felfogás. Nem mindenki bírja lelkileg. Fizikailag viszont nehéz, sok súlyos tárgyat kell emelni és a testek sem mindig pehelysúlyúak. Egyetem alatt lehetett menni halottat mosni, jelentkeztem de nem vettek fel, mert kicsi vagyok és nem bírtam volna akkora súlyt emelni.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen azt láttam hogy fizikai erő is kell hozzá
2021. júl. 12. 14:29
5/10 anonim válasza:
Aki csak veluk dolgozik, az maga valasztotta es kulon tudja valasztani a munkat a lelkizestol. Mint mikor a szemeddel fokuszt valasztassz, ok nem azt valasztjak, hogy istenem, hiszen tegnap meg elt.
Azoknak lehet nehez, akiknek csak egy resz a munkajukban. Nem erzeketlenek ezek az emberek, de csak igy lehet ilyen munkat vegezni.
6/10 A kérdező kommentje:
Én anyira tisztelem azokat akik ezt a munkát tudják végezni
2021. júl. 12. 14:30
7/10 anonim válasza:
El tudnak vonatkoztatni tőle. Ez a munkájuk. Mivel ők nem is látták sosem az elhunytat, nem alakul ki kötődés még annyira sem, mint az ápoló személyzet és az elhunyt között. Ez egy munka. Lehet, ha ezt kívüll álló látja, akkor érzéketlennek tűnhetnek, de nem "halhatnak meg mindenkivel egy kicsit", mert akkor nagyon hamar sérülnének lekileg, és égnének ki. Amúgy a beteghordók között nagyon népszerű az exit szállító szerepkör, mivel plusz pénz jár minden elhunyt utàn, akit elszállítanak. Ezért kiváltság, ha az lehet valaki.
8/10 anonim válasza:
Én azt mondom, nem nehéz halott emberekkel foglalkozoni nap mint nap.
Más azt mondja, hogy lehetetlen, még a gondolattól is rosszul van.
Akkor most nehéz, vagy nem nehéz halottakkal dolgozni?
9/10 anonim válasza:
Attól függ.
Nem túl szorgalmasak, elég nehéz rávenni őket bármire is.
Viszont nem beszélnek vissza, nem ejtenek át és nem mártanak be a főnöknél sem.
Néha jobb velük dolgozni, mint sok élővel.
10/10 anonim válasza:
Ember függő. Én úgy gondolom hogy nekem is menne, nem vagyok egy nagy beszédes és szinte antiszociálisnak vagyok mondható. A másik része a munkának meg a gyomor, el kell fogadni hogy te most halott testeket fogsz mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!