Örülök, hogy a barátnőm egy "gagyibbért" hagyott ott?
Volt egy barátnőm akivel nagyon jól elvoltunk és mindent megadtam neki amit lehetett. ^^
Természetesen tudom min kell változtatnom, de most nem ez a lényeg.
Pár hónapja még mindig vágyom rá és még mindig szeretem. ^^
De most kiderült, hogy ki miatt hagyott ott 😂
Egy ilyen tipikus bulizós, semmirevaló fiúért. :P
(Nem a buli miatt semmire való.)
A lényeg, hogy én sokkal jobb fogás voltam mint az a srác és ezért most tökre örülök neki. ;0
Nem egy jobbat talált mint én és azért dobott. Hanem egy rosszabbat.
A lényeg, hogy volt már veletek ilyen? Elhagytak egy másikért és utána csak röhögtetek, hogy most komolyan ezért? Ki is ábrándultam a lányból, hisz aki nem tud az értékek között különbséget tenni attól nem lehet sokat várni.
A különbség köztünk olyan mint a középkorba a nemesek és a kocsmába járó parasztok között. 😂
Sokkal inkább ráfeküdtem az alakulásomra minden téren, hogy fejlődjek, hogy megfeleljek, hogy jobb legyek mint az a másik fiú. És erre kiderül, hogy már alapból jobb vagyok minden téren. Persze nem hagyom abba a dolgokat, de ez megcsapott.
Összezavarodtam elolvasva a kommenteket.
Lekéne szoknom erről az oldalról, mert komolyan itt több érzelmi hullámvasúton veszek részt és drámát látok mint a valóságban :0
Amúgy szerintem nem örülsz. Valahogy felakarsz dobódni a szakításod után és arra gondolni, hogy jobb vagy a másiknál és hogy nagyot hibázott az exed kicsit kevésbé teszi fájdalmassá.
De amúgy honnan tudjam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!