Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örülök, hogy a barátnőm egy...

Örülök, hogy a barátnőm egy "gagyibbért" hagyott ott?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm akivel nagyon jól elvoltunk és mindent megadtam neki amit lehetett. ^^

Természetesen tudom min kell változtatnom, de most nem ez a lényeg.

Pár hónapja még mindig vágyom rá és még mindig szeretem. ^^

De most kiderült, hogy ki miatt hagyott ott 😂

Egy ilyen tipikus bulizós, semmirevaló fiúért. :P

(Nem a buli miatt semmire való.)

A lényeg, hogy én sokkal jobb fogás voltam mint az a srác és ezért most tökre örülök neki. ;0

Nem egy jobbat talált mint én és azért dobott. Hanem egy rosszabbat.

A lényeg, hogy volt már veletek ilyen? Elhagytak egy másikért és utána csak röhögtetek, hogy most komolyan ezért? Ki is ábrándultam a lányból, hisz aki nem tud az értékek között különbséget tenni attól nem lehet sokat várni.

A különbség köztünk olyan mint a középkorba a nemesek és a kocsmába járó parasztok között. 😂

Sokkal inkább ráfeküdtem az alakulásomra minden téren, hogy fejlődjek, hogy megfeleljek, hogy jobb legyek mint az a másik fiú. És erre kiderül, hogy már alapból jobb vagyok minden téren. Persze nem hagyom abba a dolgokat, de ez megcsapott.

2021. júl. 12. 12:42
1 2 3
 21/21 Electrifymyheart ***** válasza:

Összezavarodtam elolvasva a kommenteket.

Lekéne szoknom erről az oldalról, mert komolyan itt több érzelmi hullámvasúton veszek részt és drámát látok mint a valóságban :0

Amúgy szerintem nem örülsz. Valahogy felakarsz dobódni a szakításod után és arra gondolni, hogy jobb vagy a másiknál és hogy nagyot hibázott az exed kicsit kevésbé teszi fájdalmassá.

De amúgy honnan tudjam

2021. júl. 31. 22:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!