1
Szóval: "Van állatkert, aréna, múzeum, hangvilla, vár, LOVASSY, ami csak kell -egy FELNŐTTnek."
Már hogy értve? Gimnázium felnőttnek? Ez egy esti suli talán, vagy mi? Vagy -esetleg ez a gimi ugyanolyan attrakció/cirkusz/turisztikai látványosság, mint az állatkert -hahaha, jó párhuzam-, az aréna -mint időnként meccseket adó pénzszerző hely-, a hangvilla -ahol a lovassy MENZÁJA van, ha még mindig ott van-, vagy a vár, ami -még- ingyen bejárható, de kb fél óra alatt.
A Várban épp most dőlt -véletlenül...- rá egy daru a Szentháromság szoborra. Készülnek az Európa kulturális fővárosa 23-as eseményeire. Fújnak a Fényes szelek. Vp. nagyon szeles város, így is-úgy is.
Én 20 éves vagyok és Veszprémben élek már születésem óta. Itt is tanulok jelenleg a Pannon egyetemen. Egyetértek az első hozzászólóval abban hogy nagyon szép hely és csöndes is (néha sajnos). Az is remek, hogy sok dolog van itt ami nem minden városba (Szintén leírta az első). Nyáron (még vírus előtt) viszont annyira azért sosem volt csöndes. Sörfesztivál, rozé rizling jazz napok, utcazene, Veszprémfest... Sok minden volt itt régen. Most meg volt ez a Mozgókép fesztivál.
Az is jó hogy azért koncerteknek van egy korrekt szórakozóhelyünk, az Expresszó. Az más kérdés, hogy idén nem nagyon akarnak meghívni senkit :D
Régen minden jobb volt.. ez Veszprémre is igaz, de azért én látom a jövőt is a városba. 2023-ig mindenképpen. Akkor ugyanis Európa fővárosa leszünk. Ennek apropóján pedig sokminden fog még itt épülni és sok programot szerveznek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!