Veszprém megye mennyire jó hely? Nem nagyképűék az emberek, hogy ott a Balaton?
BÁRCSAK IGAZ LENNE.. A felül elhangzott állítasok közül mind téves! Az "egész északi-part" nagyképű.
Én már csak tudom, ugyanis én itt lakom a déli-parton... Rátarti majom az összes (egy pár kivétellel). De főleg a Keleti-medence. Gondolok itt Tihanyra, Balatonfüredre, és mindenek az élén Balatonalmádira és Balatonfűzfőre!! Beképzeltek, és azt hiszik, hogy az ő szaruk nem büdös.
Lenézik az egész déli-partot (nem tudom miért).
A fentiek közül mind északi, azért mondanak ilyen szépségeket. De ennek fele sem igaz.
Ugy kb. Veszprém-Sümeg vonaltól lefele van ez.
Veszprém viszont nagyon szép és kedves hely. Ott rendesek az emberek. Úgy ahogy Sümegen és Pápán is.
Én ezt tudom mondani, és ezt úgy jelentem ki, hogy (mondom másodszorra) déli vagyok!
Itt Fonyódon, Balatonföldváron, vagy Siófokon ugyanazt megkapod, amit az északi parton. Zamárdi különösen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!